Kikerülök a munkanélküli programból, ha alkalmi munkát vállalok?
Figyelt kérdés
Jelenleg munkanélkülin vagyok, egy másik városba találtam egy alkalmi munkát, napi bejelentős, kikerülök így a munkanélküli programból? Havi 10 nap kbokt. 8. 17:24
2/6 anonim válasza:
Tudtommal napi bejelentéssel dolgozhatsz úgy, hogy maradsz mellette regisztrált munkanélküli, de biztosra nem mondanám.
3/6 anonim válasza:
Úgy tudom ha havi 15 napot nem haladja meg akkor nem kerülsz ki
4/6 anonim válasza:
Nem kerülsz ki ha alkalmi munkát vállalsz.
5/6 anonim válasza:
Az alkalmi munkával töltött napokat havonta le kell adni a munkanélküli hivatalban, mert azokra a napokra nem jár pénzbeli ellátás, de nem kerülsz ki.
6/6 anonim válasza:
Nem kerülsz ki, azokra a napokra majd később kapod meg az ellátást (annyival tolódik).
Le kell rendesen jelenteni, nem lépheted túl a határokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!