Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 2024 ben ha a munkanélkülin...

2024 ben ha a munkanélkülin el megyek iskolába ilyen 8 hónapos szakma képzésre , mennyi pénzt kapok havonta?

Figyelt kérdés

aug. 29. 08:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Tudtommal közfoglalkoztatási bért.
aug. 30. 12:42
 2/4 Senior Séf ***** válasza:
100%
Elballagsz a munkaügyi központba, ott személyre szabott tájékoztatást adnak neked.
szept. 1. 17:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Eléggé lóverseny. Mármint nem te vagy a ló (bár akad olyan csapat, ahol hajtják egymást rendesen), hanem lutri, hogy indul-e egy-egy képzés, mert közel se biztos, hogy elegendő a jelentkező. Ezért van Séf bácsinak hatványozottan igaza, oda kell szambázni és előadni, hogy lázasan gyötör a tettvágy, nem élhetsz az empirizmusod kielégítése nélkül.
szept. 1. 21:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Most nyomok egy ilyet, elvileg nemsoká új turnus van. Valami 180 környéki alapra megy a gyerek utáni adókedvezmény, plusz (asszem) 12 év alatti gyerekre még vagy 17 (asszem gyerekenként, de lehet, hogy kettő már több a duplájánál, nekem 1 van), meg még 30Ft kilométerenként, de ott helyben érdemes rákérdezni, mert lehet, hogy vannak eltérések, legalábbis ha más nem, akkor a "hazahordott munka" eltérő lehet. Nekem 1db korhatár alatti gyermekkel 230 fölött van havonta, kemény 6 hónap, brutálisan intenzív a tanfolyam, de óriási képzettségű és hihetetlen didaktikai érzékű oktatóim vannak, közepes fejetlenség (mindig megoldják, brutál lelkiismeretesek a háttérben sprintelők is) és eléggé fel-feltörő terem- ill. eszközhiány mellett is nagyon hősiesen helytálló suliba kerültünk. Gondolom megéri nekik, de azt is gondolom, hogy ők azok, akiktől nem sajnálom. Végigtolnak minket tényleges tudást adva, miközben egyébként nyíltan beszél mindenki arról, hogy a vizsga kb picsafüst, nem arra tanítanak, az csak kell majd. A valódi céljuk az elhelyezkedési és a pályán maradási ráta, gondolom így lehet rajta maradni a csöcsön, és ha tényleg így van, az nagyon jól van így, még akkor is, ha egyébként nettó sokadik korrupt út. Itt legalább a nap végén tényleg a valós "szuperhősök" tudnak dolgozni a valós eredményért. És kicsit mi is azokká válunk velük egy légtérben. Nyilván egyszerűbb, ha csak úgy hihetetlen nagyágyúk tanítanak szakmákat mindenhol. Jócskán megfizetve. Szeretnék abban hinni, hogy csak ez van, bár a gyakran hallott "holnapra kell" szervezői panaszra gondolva nem gondolnám, hogy ennyire egyszerű.

Mindenesetre mi az oktatóinkkal vagyunk, gondmentes csoportnak számítunk, egymást is minden fellelhető eszközünkkel és minden erőnkkel segítjük, mert ebből a talajból ilyesmik nőnek.

Érdemes a Kormányhivatalnál érdeklődni, hogy mik indulnak és várhatóan mikor. Nagyon-nagyon kérdezték tőlem, hogy milyennek érzem a tanfolyamot, elmondtam nekik, hogy kb nem vagyunk rá méltók, annyira felkészült oktatóink vannak, annyira jó kezekbe kerültünk, és még pénzünknél is vagyunk, amíg tart.

Olyat mondjuk mondtak, hogy kiemelt szakma, amire mentem, emiatt várhatóan elég magas juttatás fog leesni érte, de amikor csak azokkal beszéltem, akik részleteket se tudtak, akkor is 130 nettó plusz utazás 30/km, gyermekkedvezmények még erre rá (egyetlen 12 év alatti után a szokásos 10 fölé még 17), rögtön bőven 150 fölött vagyunk, ha kicsit is beutazol. Érdemes érdeklődni.

dec. 20. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!