Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Voltatok akár csak 1 napot is...

Voltatok akár csak 1 napot is munkanélküliek? Mivel töltöttétek az időt és hogyan éltétek meg?

Figyelt kérdés
Én most váltottam munkahelyet, de annyira félek és izgulok az első nap előtt, hogy már most remeg kezem lábam, meglátják, úgyis első nap azonnal ki fognak rúgni. Sajnos hiába voltam pszichológusnál, az se, de a frontin se segít.

aug. 17. 22:14
 1/8 anonim válasza:
76%
Dehogy fognak kirúgni. 🙂
aug. 17. 22:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
persze. Kb 1 évet. 3 hónapig járt a munkanélküli, utána éltem a megtakarításaim egy részéből. Megtanultam jól angolul, meg programozni is ez idő alatt.
aug. 17. 22:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Munkát kerestem főleg.
aug. 17. 22:29
 4/8 anonim ***** válasza:
19%

Huhh, akkor hibáztál, benthagytál több, mint egy hónapnyi fizut a fidesz oligarchák és ner lovagok kezében.

Így kellett volna csinálni:

1) felmondasz

2) új munkahelyeden megmondod, hogy pár nap szünetet kérsz a két állásod között, hogy megfejhesd az államot.

3) beadod a papírokat foglalkoztatási osztályra, elindítod az álláskeresési járadékos kérelmet

4) elfogadják

5) másnapra időzíted is az új munkahelyedet.

Ezzel azt éred el, hogy ugye az álláskeresési járadék az naponta van elszámolva. Ugye meghatároznak egy összeget a korábbi jövedelmedhez mérten, és az alapján.

Amíg, amelyik napokon valóban álláskereső vagy, azokra 100% jár.

3 hónapig jár az álláskeresési járadék. Nyilván jó esetben te ebból pár napot használsz csak el. A 3 hónap után viszont te megigényelheted a ki nem használt napokra járó pénzösszeg 80%-át!!! Nekem valami kakiszar fizura is 350 ezret utaltak.

Soha nem szabad elengedni... ezt a kormányt!? Ember, a mai napig a gyurcsányra fogják a kórházak állapotát. Közel 20 év kevés volt hozzá nekik. ezeknél nem szabad benthagyni egy fillért se, mert ellopják!

És amúgy simán kirúgnak, mint a szart. Próbaidő alatt, indoklás nélkül is!

De ne rettegj. A cégeknek 1db munkaerő megtalálása 500.000-1.000.000 Ft!!!

Ha te nyerted a lehetőséget a bizonyításra, akkor eléggé valószínűtlen, hogy elküldjenek, még ha esetleg htólag az is derül ki, nem te volnál az ideális nekik. Nagyon rosszat kell tenned ahhoz, hogy megváljanak tőled egy új munkahelyen.

aug. 17. 22:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

2012 májusa óta az vagyok...

Ha lenne pénzem remekül ellennék 😁

aug. 18. 02:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Voltam hónapokat is. Tök jól elvoltam, hobbiztam, tanulgattam ezt-azt, legjobb időszakok. Félre kell rakni ezekre az időkre és akkor nincs para.
aug. 18. 05:18
 7/8 Szolovjov ***** válasza:
100%
Voltam. Rendbe tettem az autóm. Mindig van mit csinálni egy kocsin.
aug. 18. 07:54
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

12 hónapot voltam munkanélküli, életem egyik legnyugodtabb időszaka volt.

A 2023 évet úgy ahogyan szinte csak utazással töltöttem. Igaz, hogy én erre előtte hosszú évekig készültem.

aug. 18. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!