Miért csodálkoznak ennyire az emberek azon hogy munkanélküli vagyok?
Figyelt kérdés
Amikor mondom másoknak hogy munkanélküli vagyok elkezdenek csodálkozni, majd amikor mondom hogy regisztrált vagyok a munkaügyi központban akkor még jobban csodálkoznak és furán néznek rám.
Mégis mi a franc van itt???
aug. 13. 11:20
1/7 anonim válasza:
Megszokták, hogy ebben az országban, ha nincs munkád, akkor kb. mindjárt az utcára kerülsz.
És ezért csodálkoznak, ha valaki ilyen körülmények közt képes félretenni. És nem kell állandóan dolgoznia.
2/7 anonim válasza:
Azt kell mondani hogy munkakereső vagy.
4/7 anonim válasza:
Nem nézik ki belőled, hogy épp nem dolgozol.
5/7 anonim válasza:
Ne kösd senki orrára a helyzeted, semmi közük hozzá.
6/7 anonim válasza:
Azért mert manapság az nem talál csak munkát aki annyira szerencsétlen. Ne vedd magadra de tényleg így van.
7/7 anonim válasza:
Hát én sem találok, pedig nem vagyok szerencsétlen. Van felsőfokúm is, és még gyári munkákra is jelentkezem, de a kutya nem hív vissza, már lassan fél éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!