Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért csodálkoznak ennyire az...

Miért csodálkoznak ennyire az emberek azon hogy munkanélküli vagyok?

Figyelt kérdés

Amikor mondom másoknak hogy munkanélküli vagyok elkezdenek csodálkozni, majd amikor mondom hogy regisztrált vagyok a munkaügyi központban akkor még jobban csodálkoznak és furán néznek rám.

Mégis mi a franc van itt???

aug. 13. 11:20
 1/7 anonim ***** válasza:
42%

Megszokták, hogy ebben az országban, ha nincs munkád, akkor kb. mindjárt az utcára kerülsz.

És ezért csodálkoznak, ha valaki ilyen körülmények közt képes félretenni. És nem kell állandóan dolgoznia.

aug. 13. 11:25
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
Azt kell mondani hogy munkakereső vagy.
aug. 13. 11:48
 3/7 anonim ***** válasza:
81%
Csodálkoznak, hogy nem halsz éhen.
aug. 13. 12:21
 4/7 anonim ***** válasza:
81%
Nem nézik ki belőled, hogy épp nem dolgozol.
aug. 13. 12:26
 5/7 anonim ***** válasza:
84%
Ne kösd senki orrára a helyzeted, semmi közük hozzá.
aug. 13. 17:22
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Azért mert manapság az nem talál csak munkát aki annyira szerencsétlen. Ne vedd magadra de tényleg így van.
aug. 14. 03:20
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát én sem találok, pedig nem vagyok szerencsétlen. Van felsőfokúm is, és még gyári munkákra is jelentkezem, de a kutya nem hív vissza, már lassan fél éve.
aug. 30. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!