Az nagyon szégyenletes ha 29 évesen azért vagyok munkanélküli?
Figyelt kérdés
Igazából azért vagyok munkanélküli 2 éve már, mert csak érettségim van és nem akarok "kemény" munkát csinálni. Csak max egy portás vagy ilyen lennék vagy egy irodai adminisztrátor, ezek meg elég ritka munkák, főleg Salgótarjánban ahol lakom. Más városba nem merek menni nagyon fontos a szülői ház.
29 férfi
nov. 15. 20:38
11/11 anonim válasza:
Tudod én is így voltam vele. De azután rájöttem ha itt maradok éhen fogok dögleni. A szüleink nem élnek örökké. Én sem akarok Pestre menni vagy Németországba csak azért hogy meg tudjak élni. De muszáj. Különben éhen fogok halni. Vagy bekerülök valami olyan munkára amit nem akarok. Úgyhogy most tanulok. Remélem főzöl otthon meg mosol is. Ja és 28 vagyok. Mindjárt 29. Szóval nem vagy elkésve semmivel. Üdv a való életben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!