Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom szerint szégyenletes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szerint szégyenletes hogy fiatal nő vagyok és nem termeljük meg a zöldséget helyette meg kell vennünk. Valamint hozzátette, hogy a hozzám hasonlók is szégyelljék magukat,hogy a boltból szereznek be mindent.Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Egyáltalán én azt sem értem, hogy azt mondja nem termeljük meg. Többes számban, de mégis engem hord le. Akkor ő miért nem fogja és lát neki?
nov. 20. 08:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
95%
Csak ne a szobában termessze a paradicsomot mert brutál páratartalom lesz és minden penészes. Menjen csináljon neked fűtött fóliát kint és akkor majd néha odamész.
nov. 20. 11:41
 12/14 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem már a kapcsolatotok elején rendezni kellett volna, hogy kinek milyen az életfelfogása? Neki ez a fontos, neked lehet, hogy nem, de az sem rossz. Viszont ezt a párodnak észre kellett volna vennie már az elején és elfogadni, hogy mindenki más.

Nekem nem jön be, ha valaki ennyire görcsösen rá van kattanva (pl.:) erre a témára és magával rángatna ebbe más is. Nem szabad.

nov. 20. 21:37
 13/14 anonim ***** válasza:
80%

Ez a kérdés te jóisten :D

A barátod nem szégyelli magát hogy fiatal férfi és nem vadássza le a húst?

Trollkodsz vagy tényleg ilyen fogyatékosként vagy egy másik fogyatékossal kapcsolatban? Szerintem az előbbi, a "barátom ezt meg azt mondta" troll vagy.

nov. 20. 21:43
 14/14 anonim ***** válasza:
80%

Mondd meg neki, hogy építsen egy vermet, ahová elvermelitek a zöldséget télire. Meg szántassa fel a földet, még a fagyokig pont megcsinálják neki pártízezer forintért. Én régebben rotáltam bérbe, 50nm alatt 5000-et kértem, felette 100Ft/nm. Ma ki se mennek 10.000 alatt, akik még vállalják.

Zöldséget is termesztettem, egyeltem a répát a szárazságban, míg mások a strandon söröztek. Az igaz, hogy nagyon zamatos zöldségeink lettek, de több hekto vizet ellocsoltam a kútból, és nem az a méret, mint amit a zöldségesnél veszel.

nov. 20. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!