Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mire véljem azt, ha a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire véljem azt, ha a párom soha nem tudja, mikor élvezek el?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt, és nem tudja mikor élvezek el.

Mindig kérdezi, hogy mennyi kell még, meg hogy most, na sikerült stb

Nem mondom neki, de ez engem nagyon zavar.

Nem tudja milyen ha egy nő el élvez vagy orgazmusa van.

Előttem nem volt tartósabb kapcsolata csak ilyen egy éjszakás meg kaland stb.

De hiába is magyaráznám el neki, abból nem fog sokat érteni mert nem érzi..

ma 15:05
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
2 év alatt nem tudtad neki mondani hogyha nem mész el akkor szólsz neki szóval ne kérdezze meg minden alkalommal? Vagy szex közben kérdezi, hogy elmész-e mert te rád vár? Ha az utóbbi nem tudom mi bajod van. Örülj, hogy gondol rád.
ma 15:10
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
Hogy a fenébe lehet 2 évig úgy együtt élni valakivel, hogy nem tudjátok ezt megbeszélni? Nincs közös nyelv amit beszéltek? Ne haragudj, de ha ezt tényleg nem tudod úgy elmagyarázni, hogy értse is, akkor vannak gondok a fejetekben. Tényleg nem tudom elhinni ezeket a kérdéseket, amiket itt nap mint nap látok.
ma 15:20
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Akkor nem ő az ideális partner. Nálam 4-5 alkalom alatt lecsengene a pasid.
ma 15:56
 4/6 anonim ***** válasza:
76%
Nekem inkább az a furcsa, hogy lehet úgy is elélvezni, hogy az ne legyen egyértemű?!
ma 16:23
 5/6 anonim ***** válasza:

#4 Lehet úgy is. Nem mindenkinek olyan intenzív, látványos a reakciója még ha nagyot élvez is.

Én is legtöbbször arról veszem észre hogy mindig rágyorsít előtte barátnőm.

ma 16:41
 6/6 anonim ***** válasza:
De bakker, miért nem mondod neki?
ma 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!