Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem élvezek el szex közben. Azt mondta, az nem az ő baja?
Szoval az a helyzet hogy mondtam páromnak hogy 2 hete nem élveztem el. Erre rávágta hogy de szexeltünk. Ja 2 hét alatt egyszer ahol én ugye nem élvezek el, szoval joval azelott elégitett ki hogy az jo is legyen.
A szexet imádom, de amikor mondtam neki hogy én ott nem élveztem el, es ne szamolja bele a 2 hetbe, ennyit mondott bunkon hogy az nem az ő baja.
Nem is tudom, lehet nen gondolta komolyan, de aki nem ilyen bunkon érez, az ki se ejt ilyet a száján.
Nagyon rosszul esett; kicsit el is pityeredtem rajta :(
Ekkora egy tajt parasztot! Legközelebb ha szexeltek izgasd fel Magad elõtte vagy valami, hogy Hamar elmenj õt meg hagyd Ott, hogy te már végeztél. Ha mondja, hogy õ még nem Mond meg neki, hogy az az õ baja!!
Ha te nem élvezel el az igenis a pasi hibája, ha esetleg nekem nem jön össze a páromnak szakszerûen bûntudata van.
Orállal megy és gyakran kívánnán így is, úgyis. Tehát szexet folyton akarnék.
De 2 hétig eszébe sem jutok es legyek el azzal a szexszel ami ki tudja mikor volt. Hát... :(
Én is azt hittem hogy durcából mondta de nem lehet, mert utána le sem tojt... :/ amugy meg pukkadna ha zavarná.
Nem vádoltam én őt, csak kérdeztem, hogy nem zavarja-e a tény és rossz volt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!