Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem élvezek el szex közben....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem élvezek el szex közben. Azt mondta, az nem az ő baja?

Figyelt kérdés

Szoval az a helyzet hogy mondtam páromnak hogy 2 hete nem élveztem el. Erre rávágta hogy de szexeltünk. Ja 2 hét alatt egyszer ahol én ugye nem élvezek el, szoval joval azelott elégitett ki hogy az jo is legyen.

A szexet imádom, de amikor mondtam neki hogy én ott nem élveztem el, es ne szamolja bele a 2 hetbe, ennyit mondott bunkon hogy az nem az ő baja.

Nem is tudom, lehet nen gondolta komolyan, de aki nem ilyen bunkon érez, az ki se ejt ilyet a száján.

Nagyon rosszul esett; kicsit el is pityeredtem rajta :(

2015. dec. 3. 08:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem is tudom, hogy melyik a szánalmasabb, Te vagy a paraszt palid
2015. dec. 3. 09:04
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne szánalmas a kérdező? Igényli a szexet, és igen, ki is akar elégülni, nem csak megdugatni magát. A pasiknak folyton az a bajuk, hogy a barátnőjüknek állandóan "fáj a feje hozzá "...

Kedves kérdező, két hét még nem a világ vége, lehet,hogy a párod kimerült a munkától, vagy bármi hasonló kifogás. Próbáld meg azért ezt mégegyszer, higgadtan megbeszélni vele, elmondani, hogy rosszul érint a dolog, és hogy rosszul esett, ahogy lereagálta a helyzetet.

2015. dec. 3. 09:22
 13/20 anonim ***** válasza:

Azt nem ertem miert sirnak ilyenkor a nok.

En keresnek egy olyan ferfit, aki ki tud elegiteni mindenben, aztan az ilyen parasztnak megmondanam, hogy keressen mas ingyenku...at maganak.

2015. dec. 3. 09:23
 14/20 A kérdező kommentje:
Ha valoban csak 2 hetrol lenne szo, nem zavarna. De utt gonapok ota ilyen kethetente tortenik valami...szoval sok ilyen 2 hetrol szol, nem egyrol es belefaradtam...
2015. dec. 3. 09:47
 15/20 A kérdező kommentje:

itt honapok*

Bocsanat elirtam, telefonrol vagyok.

Amugy legjobban azzal bantott meg amit mondott.

2015. dec. 3. 09:48
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Cseréld le, az sem lesz az ő baja...
2015. dec. 3. 10:09
 17/20 anonim ***** válasza:
67%

Nem sírnak a nők, csak nem értik. A csapból is az folyik hogy a férfiak figyelmesek, fontos a nő orgazmusa, hát ez nem éppen így van a gyakorlatban.

Másrészt nem tanítják sehol a lányoknak hogy a saját orgazmusukért bizony keményebben meg kell dolgozni vagy rásegíteni, nem olyan szintű "automatizmus" mint a férfiaknál.

2015. dec. 3. 11:45
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Én elhagynám a pasimat egy ilyen beszólásért.

Egy pasi mindig legyen férfi, figyelmes a párjával.

Egy normális pasinál szabály, hogy a nőnek legyen minimum egy orgazmusa a pasi előtt.

Ha szeretnéd Kedves kérdező, ha nem, az "úriember" nem szeret téged.

Vagy van másik az életében, vagy ennyire tart téged "egy ürítésre".

Szomorú, főleg úgy, hogy van igényed a normális szeretkezésre. Bár találnék egy ilyen párt.

36ff

2015. dec. 3. 14:42
 19/20 anonim ***** válasza:
Hát akkor kinek a baja? A faluban szántó Pityu bácsié? :D A kreténje. Valami van itt a háttérben: vagy szeretője van, vagy csak érzelmileg hidegült el tőled, vagy fáradt. Ez nem normális, hogy 2 heti 1 szex, és akkor is ő élvezi, te meg le vagy tojva.
2015. dec. 3. 18:09
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Munkabol hazaterve ujsagold el neki, hogy ma vegre sikerult elelvezned es ez bizony az o Baja :DD
2015. dec. 3. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!