Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a kis fiatalok?

Figyelt kérdés

Errefele, ahol lakok, egyre többször azt látom, hogy a 17-20 körüli/közötti srácok inkább a kis fiatal 14 éves csajokra buknak, mintsem inkább olyanokra akik korban közelebb is vannak hozzájuk, meg korukból kifolyólag érettebb gondolkodásúak. Ez miért van?:S Egy 19 éves pasinak mért egy 14 éves kiscsaj kell, és miértnem egy 16-18 éves lány?

Fiúk véleményére lennék kiváncsi elsősorban:D

2010. febr. 6. 22:08
1 2
 11/13 anonim válasza:
Nem tudom, de már a f*szom tele van hogy állandóan lecsapják a kezemről a lányokat...
2010. febr. 9. 18:05
 12/13 A kérdező kommentje:
háát megértem:S:D:D:D
2010. febr. 9. 19:44
 13/13 anonim válasza:
Szerintem ebben nincs semmi kivetni való. NEM LEHET ÁLTALÁNOSÍTANI! Nem minden 18 vagy 19 éves fiú azért csap le a 14 éves csajokra mert könnyű préda, aki azért az elítélendő és tényleg gusztustalan dolog, kihasználni egy lányt, akárhány éves is legyen. De sokan vannak, akik szerelemből és szeretetből próbálkoznak náluk, amúgy ez azért lehet, hogy egyre több ilyen eset van, mert a fiúk sokkal később érnek és így tényleg közelebb állnak a 4-5 évvel fiatalabb lányokhoz. Tehát semmi baj nincs ezzel vannak ilyen és olyan fiúk is, de nem lehet általánosságba azt mondani, hogy húú hát minden fiú csak azt akarja egy nála fiatalabb lánytól, amúgy ez évszázadok óta így van, hogy a nő fiatalabb a férfinál, de mind1.
2010. márc. 9. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!