Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évek óta párkapcsolatban élő fiatalok! (? )
Figyelt kérdés
Milyen a ti kapcsolatotok? Jó úgy ahogy van, vagy szerinted másmilyennek kéne lennie? És ha igen, akkor milyennek szeretnéd inkább látni magatokat kívülről?2011. júl. 1. 16:41
1/25 anonim válasza:
nekem, jó. Talán nem ártana, ha kicsit szexéhesebb lennék, és könnyen eltudnék jutni a csúcsra, de ennyi az össz problémám.
2/25 anonim válasza:
3 éve vagyunk együtt. 19 éves vagyok ő volt az első.Minden rendben van , azon kivül h kezdek kíváncsi lenni h milyen lehet mással :/
3/25 anonim válasza:
2. válaszoló!
Nincs semmi rendben, ha te másra is vágysz.
4/25 Dottorre válasza:
A fiatalkori kapcsolatoknak az a hátránya, amit az utolsó kommentelő írt. A hugom is így járt anno. Én szerencsére fordítva éltem az életem. Fiatalon elvoltam, most pedig már a hosszú távú kapcsolatokat részesítem előnyben. Úgy gondolom ez lenne a helyes, járható út. Viszont evvel kapcsolatban csak annyit mondanék, hogy fel kell tenni a kérdést magadnak, hogy megér -e egy kaland egy több éves, jó kapcsolatot, ahol ráadásul szereted a másikat... Ha igen a válasz, akkor rakd ki a pasid, mert úgy is külön fogtok kikötni előbb-utóbb.
5/25 anonim válasza:
nem vágyom másra csak kiváncsi vagyok , de nem fogok ezért tönkretenni egy jól működő kapcsolatot , ahol a két fél szereti egymást és jól elvannak , bármiről tudnak beszélni és ha csak otthon döglenek akkor is jól érzik magukat!!
majd ha tényleg mással AKAROK szexelni (nem csak kíváncsi lennék rá) akkor majd megteszem a megfelelő lépéseket hidd el :)
6/25 anonim válasza:
és igen , tényleg jobb ha az ember fiatalon "kiéli". Sajnos a mi szerelmünk túl korán kezdődött , ha mondjuk 26 évesek lennénk akkor tényleg nem lenne semmi gond :/... dehát mind1.
7/25 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel a kérdést, mert a mi kapcsolatunk elég lapos. Mondhtnám unalmas, jó persze, kettőn áll vásár. Csakhogy a barátomnk így tökéletes. Szerinte egy hosszútávú kapcsolat ilyen, és minden a legnagyobb rendben. Én meg csak elhűlve hallgatom mikor ezeket mondja. Gondoltam megkérdezem másoktól is, hogy szerintük is (szerintetek is) ilyen-e egy hosszútávú kapcsolat. Amúgy 3,5 éve vagyunk együtt, mindketten 20 évesek. Mondtam neki, hogy én sokkal több izgalomra, szenvedélyre vágynék, erre azt mondja, hogy hát tőle ezt nem fogom megkapni, ennyi idő után most mit várok még izgalmat, mindketten jól ismerjük a másikat, sok megismerni való már nincs... Hát mit ne mondjak...teljesen elhűltem, é kiábrándultam. Nálatok nincs ilyesmi?
2011. júl. 1. 17:06
8/25 A kérdező kommentje:
Bocs a helyesirási hibákért, képernyő-billentyűzettel irok.
2011. júl. 1. 17:08
9/25 anonim válasza:
de milyen izgalomra vágysz ? nemértem...
10/25 A kérdező kommentje:
Nem ilyesmiről van szó, hogy mondjuk többet járjunk el ide-oda. Hanem úgy alapból, szeretném ha ő is egy picit szenvedélyesebb lenne... a természetére értem. Nemrég beszélgettem az unokatestvéremmel, ugyan annyi idős mint én, ugyan úgy 3 éves kapcsolata van, és ő olyan lelkesedéssel, csillogással a szemében beszélt a srácról, meg kettejükről...annyira irigyeltem. Azt mondta még mindig ugyan úgy imádja mint a kapcsolatuk elején, még mindig ugyan úgy futnak egymás felé mikor találkoznak ilyesmi:D Én is ezt akarom:( De nálunk már ilyesmi nincs, nincs szenvedély, nincs tűz, nem látom a szemében mikor találkozunk...szóval értitek mire gondolok. mikor halálosan szerelmes valaki:) jó, talán ennyi idő után hiába is várom. pedig annyira jó lenne:)
2011. júl. 1. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!