Nagycsaládosok, kis családosok, házasok, elváltak, párkapcsolatban élők, egyedülállók, fiatalok, idősebbek mentek mai nap valamerre?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor merre lesztek, vagy ilyenkor csináltok valami családi programot, bográcsozás, sütögetés a kertben?2011. aug. 20. 09:22
1/6 anonim válasza:
Hogyne megyek, a családi gazdaságommal meg mi lesz , ki fog etetni ? De ennek ellenére jól érzem magam, nem szorulok segélyre, szabad vagyok, nem nélkülöz a családom!
2/6 anonim válasza:
Legtobb ember azt csinalja amit felsoroltal. Egy fizetett unnep, semmi tobb. Nagyon keves gondol bele, hogy megis mit jelent ez a nap, mit es miert unnepelnenk.
3/6 anonim válasza:
Én bulizni megyek a barátaimmal,a családom többi tagja pedig itthon lesz,és szalonnát fognak sütni,meg lehet áthívják a szomszédokat,aztán eldumálgatnak:)
4/6 anonim válasza:
lassan már ez is olyan mint a húsvét...karácsonymmaradt meg igazán ünnepnek meg a szilveszter én azt vettem észre :):( mi ma bulizni megyünk a barátokkal, de ha nem lenne ezaz ünnep akkor is mennénk nem ettől függ :)
5/6 anonim válasza:
Varga Miklós koncertre majd este:) Addig meg tanulok:(((
21-L
6/6 A kérdező kommentje:
az első válaszolót nem igazán értem, de nem számít.
Sajnos igen, kihalóban van ennek a napnak a megünneplése.
Gyermekkoromban ilyenkor hatalmas nagy kirakodó vásár volt, sergők és minden ami jó, így én már akkor nagyon szerettem és vártam is ezt a napot. Mára már elköltöztem ebből a városból, de délután mindenféleképpen haza fogok menni, mert nekem szükségem van arra az élményre amit ott kapok.
2011. aug. 20. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!