Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évek óta párkapcsolatban élő fiatalok! (? )
hát .. neked a barátommal kéne beszélned :D szerintem ő is úgy látja a mi kapcsolatunkat ahogy te a tieteket :D (én irtam h 3 éve vagyunk együtt és 19 vok)
Nos, már én is beleszoktam a kapcsolatba a mienkbe sincsen sok szenvedély , mármint az én részemről . Ő várná hogy folyton csókolgassam , mondjam neki h mennyire szeretem , hogy hiányzott stb , de én nem vagyok ilyen (igaz én a kapcsolatunk elején sem voltam).A barátom még azon is megsértődik ha úgy köszönök el a telefonba h szia és nem úgy hogy csók v ilyesmi :/... szerintem ez nem nagyon fog változni , ha erre vágysz nagyon és ez egy létfontosságú dolog a részedről akkor szerintem lépj ki a kapcsolatból mert nem hiszem h más lesz :/.. max ha szakitasz vele akkor megígéri h változni fog , talán néhány hétig esetlen hónapig látod a változást de aztán ugyanolyan lesz...mármint ..én így látom , ha a barátom szakítana velem ezért akkor biztos ez lenne...bár ő már beletörődött h ilyen vagyok és megértette hogy nem fogok változni , de azt mondja h szeret és ez csak egy kis dolog , tehát nem olyan nagyon fontos , csak jól esne :)...
Olyan túl egyértelmű minden. Ő velem én vele, együtt vagyunk. Jó a biztonság persze, nem azt mondom. De valahogy hiányzik a huncutkodás :D az elkapott pillantások, a flört, a csábítás, lopott csókok, hogy lássam a szemében, hogy megőrül értem. Hát jah...ilyesmik...kb.:)
De akkor ahogy látom másoknál is ez az általános jelenég. Akkor biztos velem van a gond...
hát basszus ... ahogy írod ,tényleg detto ugyanezeket mondja a párom :D...
hát többféle ember létezik , én meg sajnos a barátod is nem vagyunk annyira szenvedélyesek :/ vagy elnézed neki, vagy keresel valakit aki ugyanazt igényli mint te :):/
Milyen gyakran találkoztok? Lehet nem kéne egy ideig beszélnetek. Mármint pl egy két napig. És utána meg megint. Vagy játszatok szerepjátékot. Ez nagyon rossz, hogy így ellaposodik a kapcsolat. Mi 2éve vagyunk együtt, és mi kívánjuk egymást, meg ilyenek. Bár egyszer már volt egy kis szünet, mert mi is ezt éreztük h ellaposodott, de utána megváltozott minden. De attól félek, hogy egy idő után megint ez lesz. De nagyon nem akarom, mert szeretem. ja meg apróságokon szoktunk veszekedni, és attól isfélek hogy nem működik.
20L
2-3 naponta szoktunk találkozni, de beszélni majdnem minden nap. Azt mondod ritkítsuk a találkát...vagy egyáltalán ne is beszéljünk?? hm.. hát nem azt mondom, hogy nem volt már ilyen..utána jobb persze egy kicsit, egy darabig, de aztán újraáll minden a régi rendbe és félek megint szóba hozni mert akkor én leszek az akinek már megint vmi baja van kettőnkkel -.- utána haragszik, duzzog, nem is hajlandó normális hangnemben beszélni róla, minden második mondata: akkor keress mást, akkor keress mást
-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!