Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire mondhatta komolyan? Kicsi rá az esély, ugye? Fiatalok vagyunk még, de én is imádom Őt.
A barátommal egy parkban voltunk,ahová sok kisbabát is lehoztak a szüleik.Mindketten nagyon szeretjük a kicsiket és csak néztük őket,hogy mennyire aranyosak.Feljött a szó a jövőnkről,hogy melyikőnk majd mit szeretne.Ő mondta,hogy elsőnek fiút,én is azt szeretnék kb 10 év múlva,válaszoltam neki.És mondta,hogy mennyire jó!10 év,utána meg még vagy 60!Meg,hogy milyen szép lesz majd,olyan nagy szeme lesz,mint nekem,stb.Annyira jól esett,olyan aranyos volt,ezután szorosan magához ölelt és azt mondta,hogy "szeretlek"!1 éve vagyunk együtt.
Persze,ki kell élnünk a fiatalságunkat,ezek az évek már sosem jönnek vissza.Ha el is hagyjuk egymást egy időre,hogy élje a fiatal éveit a másik,egyszer "egymásra találhatunk" még valaha,nem?Már csak abból kiindulva is,hogy én tervezek külföldre menni..
(F/18 és L/17)
Köszönöm a NEM IDIÓTA válaszokat !
sztem ez nagyon aranyos. attól, hogy fiatalok vagytok, még nem jelenti azt, hogy nem maradtok együtt életetek végéig. úgy is lehet kiélni a fiatalságot, hogy együtt vagytok. remélem tényleg együtt lesztek még 60 évig:)
16/L
Ugyan ilyeneket mondott nekem is... egy kicsit japános a szemem, és ez tetszett neki, azt mondta, hogy reméli a gyerekünknek is ilyen lesz, meg már a nevén gondolkodott. Mi akkor még csak 5 hónapja jártunk. Egyszer azt is mondta, hogy milyenek leszünk 70 évesen. Végül fél évet jártunk, én szakítottam vele, de meg volt az okom rá, amit nem írnék le. Ettől függetlenül te lehet jobban jársz.
18/l
Lassan 11hónapja vagyunk együtt a barátommal és mi is már egy csomót beszélgettünk a gyerekekről h milyen lesz,meg milyen lesz ha öregek leszünk és mindig mondja h örökre együtt leszünk.. :] ilyenkor Ő is nagyon aranyos.
Végülis a szülei 15-16éves koruk óta vannak együtt,lassan 18éve házasok. A barátomat az anyukája 17évesen szülte,persze véletlen volt,de így alakult..és még mindig együtt vannak a barátom apukájával. :] aranyosak,remélem mi is igy leszünk a barátommal,mert nagyon szeretjük egymást. :]
Nektek is ugyan ezt kívánom! ti is legyetek együtt örökké*_* :]
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!