Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a kis fiatalok?
Errefele, ahol lakok, egyre többször azt látom, hogy a 17-20 körüli/közötti srácok inkább a kis fiatal 14 éves csajokra buknak, mintsem inkább olyanokra akik korban közelebb is vannak hozzájuk, meg korukból kifolyólag érettebb gondolkodásúak. Ez miért van?:S Egy 19 éves pasinak mért egy 14 éves kiscsaj kell, és miértnem egy 16-18 éves lány?
Fiúk véleményére lennék kiváncsi elsősorban:D
azért, mert egy korban hozzájuk illő nőt már nemtudnának felszedni, mert egy ugyanannyi évs nőnek nemkellenének, mivel agyi szintjük még nem éri el a korukhoz megfelelőt.
sztem, ez bőven minősít egy ilyen pasit. h 19 éves létére 14 éves nője van. magát alázza, dehátha ez jóneki....
Azért van ez szerintem mert a 14 éves bármit megtesz az "érettebb" pasiknak, csak hogy vele lehessen és elmondhassa hogy bizony neki egy komoly felnőtt pasija van.
/Kenny B/
A válasz adja magát... de te miért vagy féltékeny? A hugod az vagy csak a szomszéd leányzó?
Üdv: Futurare
nincs hugom, se nálam fiatalabb szomszédom, max kis 5 évesek:D nem vagyok féltékeny 1 éve élek boldog kapcsiban am meg 16 éves lány vagyok:D
csak érdekelt és kiváncsi vagyok, mert mikor én 14 voltam akkor még nem volt ez a "módi"...
2 év alatt nem változik a világ.
Kedves Kérdező!
Mindenkinek más kell... és a friss az nagyon jó. Zöldségből, húsból, autóból,kislányból új kell.
Üdv: Futurare
ha te mondod...én nem így látom...
ja mert bocs a 16-18 éves csajok már öregek...xD(Y)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!