Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a kis fiatalok?

Figyelt kérdés

Errefele, ahol lakok, egyre többször azt látom, hogy a 17-20 körüli/közötti srácok inkább a kis fiatal 14 éves csajokra buknak, mintsem inkább olyanokra akik korban közelebb is vannak hozzájuk, meg korukból kifolyólag érettebb gondolkodásúak. Ez miért van?:S Egy 19 éves pasinak mért egy 14 éves kiscsaj kell, és miértnem egy 16-18 éves lány?

Fiúk véleményére lennék kiváncsi elsősorban:D

2010. febr. 6. 22:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
mert 90%-ban egyezik az agyi szintjük..plusz ezek a kislányok könnyebben kihasználhatóak..nekik még menő, ha van pasijuk, és pl ha a srác azzal érvel, hogy lelép ha nem dughatja meg, akkor az esetek nagy százalékában ezek a lányok szétrakják a lábukat, ergo könnyebb prédák. ezért. tisztelet a kivételnek.
2010. febr. 6. 22:10
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
azért mert egy kis csajt simán az ujja köré csavar s jóformán azt csinál vele amit akar mert a csaj elvan vele, hogy huu milyen nagy barátom van stb 20F
2010. febr. 6. 22:10
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
A 14 éveseket könnyű még manipulálni, és egymásközt is az lesz a menő, kinek már van barátja. Így ezzel sokan visszaélnek. Nekem még nézni is rossz, ahogy valaki a tudatlansága miatt még büszke is arra, hogy valakinek csak az ágyasa. 19F
2010. febr. 6. 22:12
 4/13 A kérdező kommentje:
szerintem ez annyira gáz:/ amugy igen igazatok van/lehet, érdekes hogy vannak ilyen pasik meg kiscsajok:S
2010. febr. 6. 22:12
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

azért, mert egy korban hozzájuk illő nőt már nemtudnának felszedni, mert egy ugyanannyi évs nőnek nemkellenének, mivel agyi szintjük még nem éri el a korukhoz megfelelőt.

sztem, ez bőven minősít egy ilyen pasit. h 19 éves létére 14 éves nője van. magát alázza, dehátha ez jóneki....

2010. febr. 6. 22:21
 6/13 anonim ***** válasza:

Azért van ez szerintem mert a 14 éves bármit megtesz az "érettebb" pasiknak, csak hogy vele lehessen és elmondhassa hogy bizony neki egy komoly felnőtt pasija van.

/Kenny B/

2010. febr. 6. 22:27
 7/13 Futurare ***** válasza:

A válasz adja magát... de te miért vagy féltékeny? A hugod az vagy csak a szomszéd leányzó?

Üdv: Futurare

2010. febr. 6. 23:05
 8/13 A kérdező kommentje:

nincs hugom, se nálam fiatalabb szomszédom, max kis 5 évesek:D nem vagyok féltékeny 1 éve élek boldog kapcsiban am meg 16 éves lány vagyok:D

csak érdekelt és kiváncsi vagyok, mert mikor én 14 voltam akkor még nem volt ez a "módi"...

2010. febr. 7. 10:15
 9/13 Futurare ***** válasza:

2 év alatt nem változik a világ.

Kedves Kérdező!

Mindenkinek más kell... és a friss az nagyon jó. Zöldségből, húsból, autóból,kislányból új kell.

Üdv: Futurare

2010. febr. 8. 18:04
 10/13 A kérdező kommentje:

ha te mondod...én nem így látom...

ja mert bocs a 16-18 éves csajok már öregek...xD(Y)

2010. febr. 8. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!