Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el azokat, akik prostinál vesztették el a szüzességüket?
Le kell sz..ni, hogy mit mondanak a nők. a legtöbb férfi legalább egyszer volt már prostinál, még a menő-manók is, max. ők a buli kedvéért vagy mert épp kanosak voltak és azt a pár órát sem bírták kivárni, amíg lefektetnek egy csajt.
Mondják is páran, hogy a nők meghódítása ott kezdődik, amikor már elkezd nem érdekelni, hogy ők mit akarnak, hanem éled a saját életedet.
Én már kifejtettem más kérdésnél, hogy nem ítélem el, ez mindenkinél egyedi. DE nem jönnék össze ilyen pasival.
Nem vagyok állszent, tudom, hogy nehéz párt találni. És nem is mindenki alkalmas/akar párkapcsolatot úgyhogy abszolút létjogosultsága van a prostitúciónak (amennyiben nem kényszer).
Ugyanakkor én személy szerint sosem fizetnék a szexért. Nem volt egyéjszakásom és elég intim dolognak tartom a szexet. Elmenni prostihoz olyan mint lemenni a boltba tejért. Személytelen, érzelemmentes. Nem vagyok túl romantikus, de ebben hasonló felfogású párt kerestem. Meg is találtam.
Viszont nem értem, hogy ha sok itteni válaszoló nem képes elfogadni mások az övétől eltérő véleményét milyen alapon várják el, hogy az ő véleményüket elfogadják. Különben is miért felháborító havalaki pártolja vagy ellenzi a prostizást? Mindenki maga dönt és egy ilyen kérdésben nem gondolnám, hogy túl nagy nyomást kellene gyakorolni a közvéleménynek.Én megértem mindkét oldalt, az elkeseredett vagy épp csak egyszerű élvezetet választó pasikat is meg azokat a nőket is akik nem akarnak egy prosti után beállni a sorba.
Annyit nem értenek meg a nők,hogy az oké hogy nekik jut mindig kapcsolat,meg szex stb.
DE a mai világban nagyon sok férfinak még csak nő sem jut,és azért egy egész életen át tartogassa magát,hogy egyszer talán szóba áll vele majd egy nő,addig meg gebedjen bele a hormonjaiba,amik meg tolják előre őt?!
Saját bőrömön tapasztalom,ők nem tudják milyen érzés,mikor még csak közel kerülni sem tudsz egy nőhöz,az okokat most hagyjuk.
Csók nem volt még soha életedben egy nővel,viszont a hormonok meg tombolnak ugyanúgy benned is,és neked is igényed lenne a szexre,de esélyed sincsen rá.
Nos ennyi,csak meg kéne érteni,és nem csak ítélkezni meg felszíneskedni,és akkor kevesebb férfi maradna egyedül is,és normálisabb lenne a két nem közötti szakadék.
24/F
Igen, undorító a nők hozzáállása a témához. A saját környezetemben látom, hogy egy-egy csajnak, amint véget ér egy kapcsolata; pár hét elteltével már van neki másik. És persze addig is dug valakivel.
A kulcsszó egyébként nem más, mint az AZONOSULÁS. Amit az ember a saját életében átél, megérez, azt képes elképzelni másoknál is. Ha mindez nincs meg, akkor már az az illető rendellenes, nem normális, stb...
A nők java része pedig soha nem tudja meg, milyen az, amikor úgy érzi, senkinek nem kell. És ebbe a szex is beletartozik, mert arra szinte mindegyik kell valakinek. de egyébként a legtöbb kapcsolatra is talál, ha nagyon akar.
Akkor meg miről beszélünk? Azoknak a nőknek üzenném, akik soha nem mennének prostihoz, hogy talán csak egy fokkal jobb (vagy annyival sem), mintha egy mozgássérültnek mondaná egy egészséges, hogy miért nem áll már fel a tolószékéből, ha egyszer neki sem kell?!
Kimondottan gyűlöletesnek tartom azt is, hogy csak a sározás megy, de soha nem is aakrnák megismerni a nők ezeket az embereket; itt most kizárólag baráti találkozóra gondolnék.-Azért, hogy lássák,; ugyanolyan emberek ők is, mint bárki más!
Végezetül: Aki el mer menni egy darab prostihoz is, az egy nulla alak, kegyelem nincs. Mert ugye hányan jártak már ott előtte.De ugyanezek a nők a szexistentől pedig elolvadnak és ott már érdekes módon nem érdekli őket, hogy ő már hány lyukban járt. Kissé érdekes szemlélete van itt némelyeknek...
66-os egyetértek, tényeg fura szemlélete van egyeseknek. Sokan pl úgy pocskondiáznak, hogy a leírásuk alapján még sosem volt normális kapcsolata nőkkel? De akkor honnan tudják, hogy mind ilyen?
Te is, rinyálsz, hogy milyen undorító a hozzáállásunk, mikor egy kalap alá veszel minden nőt és nekik persze mindíg könnyebb. Lehet, hogy a te fejedben a nők mind egyforma körülményekkel élnek, és mind egyformák, de a való élet nem ilyen.
Nem olvastam végig az ötvenvalahány kommentet, gondolom ment mindkét nem részéről az anyázás, meg az önsajnáltatás, ha azóta már megbeszéltétek akkor mindegy.
Konkrétan a kérdésre válaszolva; nőként én nem ítélném el az adott férfit, csak nem tudnék vonzódni hozzá. És nem hiszem, hogy ennek különösebb indoklás kéne, vagy emiatt mekkora szemét lennék, mert vonzalom vagy van, vagy nincs. Senki sem erőltethetné rám, hogy de fogadjam már el és tetsszen is az illető. Elfogadom én, csak ő meg fogadja el, hogy ez nekem kizáró ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!