Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ítélik el azokat, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélik el azokat, akik prostinál vesztették el a szüzességüket?

Figyelt kérdés
Számos kérdést olvastam ezzel kapcsolatban,s mindegyiknél rendesen el lettek oltva a kérdezők. Miért? Attól,hogy megtette,még lehet rendes ember,nem?

2014. dec. 15. 13:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 A kérdező kommentje:

"Olyannak aki férfinak nevezi magát, legyen már annyi tartása, hogy nem süllyed le arra a szintre.

"

Aha,tehát maradjon a zseb-Je taime-nél,de örömlányhoz ne menjen?

2014. dec. 16. 11:03
 12/78 anonim ***** válasza:
65%

Hát inkább.

Egyébként ismerek férfit is aki inkább megvárta azt a nőt akit szeret, mintsem igénybe vegyen pénzes nőt. Neki sem lett volna gyomra prostihoz mert gusztustalannak tartja.

2014. dec. 16. 17:57
 13/78 A kérdező kommentje:

#12:

Mi van,ha soha nem jön el az igazi? Én mondjuk nem hiszek a nagy ő,meg az igazi nevű hülyeségben. Csak olyan van szerintem,hogy két ember kölcsönösen elviseli egymást.

A másik:

Sok kérdésnél elkerül az itass le egy lányt,oszt viheted opció. Azzal meg az a gond,hogy a részeg hölgy korlátozottan vagy egyáltalán nem cselekvőképes,tehát gyakorlatilag nemi erőszaknak számít (szerintem legalábbis,nem vagyok jártas a jogban).

Azaz: a női logika szerint inkább használjon az adott férfi egy magatehetetlen lányt,mintsem prostihoz menjen. Hogy is van ez?

2014. dec. 17. 11:41
 14/78 anonim ***** válasza:

Nem tudom hol hallottad ezt a dugj meg egy magatehetetlen lányt dolgot, de marhaság.

Én nem is azt mondom, hogy az ember várjon a nagy szerelemre feltétlenül, ezt én sem tettem...akkor 24 éves koromig várhattam volna. DE legalább ne pénzes nőhöz menjen már az a férfi.

Annak a nőnek előtte akár 5-10 partnere is lehetett ugyanazon a napon, szóval elég undorító. Az óvszer meg elszakadhat, szóval bármi betegséget össze lehet szedni. És egy prosti esetén ennek sokkal nagyobb esélye van.

Végül is mindegy. A te dolgod. Ha van hozzá gyomrod akkor egészségedre.

2014. dec. 17. 17:50
 15/78 anonim ***** válasza:
76%
Te most mit nem értesz meg azon, hogy egy nőnek gyerekjáték, egy férfinak meg sokszor nagyon nehéz szexpartnert találnia?
2014. dec. 17. 18:03
 16/78 anonim ***** válasza:
89%

"Én nem is azt mondom, hogy az ember várjon a nagy szerelemre feltétlenül, ezt én sem tettem...akkor 24 éves koromig várhattam volna. DE legalább ne pénzes nőhöz menjen már az a férfi."

Én itt vagyok 24 évesen, még szűz vagyok. Azt kell, hogy mondjam ti lányok baromi könnyen beszéltek, ha nem vagy tok bűn rondák és itt most tényleg nagyon rondára kell gondolni, akkor bármikor találtok szexpartnert. Ez egy fiatal férfi esetében abszolút nem így van. Soha nem volt lehetőségem még egyéjszkás, kalandra sem nem mintha arra vágynék. Pedig nem vagyok ostoba, nem vagyok bunkó, nem vagyok ronda, csak éppen nem hozom a tipikus alfahím prototípust és pechemre kölyökképpel, alacsony termettel és vékony alkattal vert meg az ég. Ez pont elég az átlag magyar nőnek, hogy úgy nézzen rám mint egy leprásra. Szóval én álszentségnek tartom, mikor egy nő ítélkezik egy ilyen témakörben, mert fogalma sincs milyen nehézségei lehetnek egy férfinak. Ti csak azt látjátok, hogy a jópasi, minden héten másik nővel kavar és nekünk milyen könnyű. A magamfajtát meg emberszámba sem veszitek.

2014. dec. 17. 18:09
 17/78 anonim ***** válasza:
88%
Egy kérdésem lenne az elítélőkhöz: Azt gondolják talán, hogy olyan jó érzés ezt tenni? Mármint, pénzt kiadni azért, hogy hajlandó legyen eltűrni?! Más meg ingyen megkapja...
2014. dec. 17. 18:35
 18/78 anonim ***** válasza:
Pont nekem jössz a bűn rondás kifogással?:D ez vicces:) Nem, amúgy nőnek sem könnyű ha nem szép. (tapasztalat) Nekem sem volt az. Mégse mentem férfiprostihoz. Hanem találtam olyat akinek mégis bejövök. De nem egynek csak 1 éjszakára. Mert kapcsolatra nem vállaltak volna fel. Pont azért mert ocsmány vagyok.
2014. dec. 17. 18:43
 19/78 anonim ***** válasza:
94%
A két nemnél nem ugyanott kezdődik az ocsmány. Bár elvileg elég egy fokkal szebbnek lenni az ördögnél, de ez nem igaz. Férfinál már a középmezőny is "ocsmány."
2014. dec. 17. 18:54
 20/78 anonim ***** válasza:
Szerinted. Nem tudom, fura ez. Van baráti köröm, és ott több pasi is van. Van alacsony-túlsúlyos, magas-vékony, alacsony-vékony pasi is. Mindnek van párja kivétel nélkül. Én speciel egyiket sem látom helyes pasinak. Csak azt aki velem van. De mindegyiknek teljesen normális barátnője van. Ja és egyik pasi sem kigyúrt, vagy ilyesmi. Tök átlagosak. Az egyik aki 4 éve van a barátnőjével, 25 éves, és még mindig az anyjával él. Szóval még ez sem lehet kifogás.
2014. dec. 17. 19:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!