Vannak itt olyan lányok akik egyéjszakásban vesztették el a szüzességüket?
Én egyéjszakásba vesztettem el. Nem volt különösebben nagy élmény, azzal a sráccal régóta kerülgettük egymást, csak megtörtént, de közbe rá is jöttünk, h nagyon nem illünk össze úgyhogy inkább hagytuk is a dolgot.
Annyiban bántam meg, hogy a barátomnak én vagyok az első lány az életében, viszont nekem nem ő az első fiú, és ez kicsit rossz érzés. De hát változtatni nem tudok már rajta
Én is tulajdonképpen egyéjszakásban veszítettem el, de előtte volt, hogy pettingeltünk. Jó volt, ő tapasztalt és szívesen tanított, odafigyelt, így jó emlék volt a szüzességem elvesztése.
Nem bántam meg, nyűgnek éreztem, hogy szűz vagyok. Utána oldottabb lettem, szerintem jó ötlet volt így csinálni.
Viszont én előtte sem hittem a tündérmesékben, meg hogy majd az igaz szerelem egyszer csak fehér lovon kopogtat, ésatöbbi. Aki viszont így gondolkozik, az valószínűleg megbán egy ilyen döntést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!