Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vannak olyan férfiak akik...

Vannak olyan férfiak akik disco ban vesztették el a szüzességüket, de előtte még csók se volt, semmi tapasztalat?

Figyelt kérdés
2014. máj. 20. 17:17
 1/9 anonim ***** válasza:
a párom ......
2014. máj. 20. 17:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen "nők" is...
2014. máj. 20. 17:26
 3/9 A kérdező kommentje:
és 27 évesen vajon van erre esély?
2014. máj. 20. 17:46
 4/9 anonim válasza:
Hát, ha 27 éves korodig szűz maradtál, akkor életed végéig az maradsz. Tanácsolom, hogy a rosszlányok.hu-ról válassz valami jó kis csajt, simán megúszod 15 ezerből és utánna már nyomhatod discoban is.
2014. máj. 20. 18:02
 5/9 A kérdező kommentje:
az tény hogy nem próbálkoztam minden nap más lányoknál, kitartóan ostromoltam lányokat, de akkor már valószínűleg csak egy örömlánnyal tudnám elkezdeni a nemi életet?
2014. máj. 20. 18:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Inkább mérd fel a hibáidat, hogy hol rontattad el, és javíts ki őket!
2014. máj. 20. 18:20
 7/9 A kérdező kommentje:
leginkább már a tapasztalatlanságom miatt nem sikerül összejönnöm egy lánnyal sem, ott rontottam el valószínű hogy "normális" lányt akartam, amire már rájöttem hogy olyan nincs hogy normális lány, mert aki azt mondja hogy neki ez meg az kell az pont az ellenkezőjét szereti, és kb színlelik a dolgokat, enyhén szólva rosszul ítéltem meg az embereket..
2014. máj. 20. 18:24
 8/9 anonim ***** válasza:
És mi van akkor tapasztalatlan vagy? Nem muszáj ezzel kezdened, ráér később elmondani neki. Ha ezen fogsz izgulni, akkor továbbra se fog összejönni, mert a nők megérzik, ha idegeskedsz, ami valljuk be nem vonzó. Szard le, hogy nem voltál még nővel és ne parázz! Ja és ne legyél nőgyűlölő!
2014. máj. 20. 18:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Normális lány nincs. Aki ilyen kis szende lány, az szokott a legjobban hátba döfni és lefeküdni egy szépfiúval, utána meg elhagyni a rendes srácot. Tapasztalat. A válások 70% át a nők kezdeményezik, mert le akarják cseréni a párjuk egy jobb csődörre. Véletlen? Nem hiszem. Számítóak a nők.
2014. máj. 21. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!