Érdemes szőrteleníteni ott lent egy lánynak (16) az első alkalom előtt?
Figyelt kérdés
Első sorban fiúk véleménye érdekel, de ha lánynak is van ilyen tapasztalata, az is jöhet! Köszi! :)2014. márc. 4. 19:36
1/17 anonim válasza:
Engem sokkal jobban vonz egy szépen borotvált. 16/F
2/17 anonim válasza:
Nekem a barátom borotválta le először, de akkor nem került sor a dologra. De jó jött, hogy megmutatta, hogy kell.
3/17 anonim válasza:
nekem a sima vagy a fazonos jön be
5/17 anonim válasza:
"az első alkalom előtt"
nyugi az első randin csak szopni fogsz.
6/17 A kérdező kommentje:
sima alatt egész pontosan azt érted, hogy szőrtelen?
2014. márc. 4. 19:41
8/17 anonim válasza:
Én nem szőrtelenítek, amíg nincs kilátásban pasi se. A borotvától kipattogok, az epilátor meg fáj. Majd ha olyan viszonyba kerülök egy sráccal, akkor legyantázom. De addig nem kínzom magam (bár addig is a bikinivonalamat leszedem, és ollóval rövidre vágom a többit).
Ahogy érzed! Szerintem addig felesleges, ha téged nem zavar, és más nem látja.
9/17 anonim válasza:
Ízlés kérdése. Vannak akiknek a csupasz jön be, vannak akiknek a fazonos és vannak akiket a teljesen szőrös izgat. Az utóbbi tudom gáz már manapság, de én is az utóbbiba tartozom. Nekem jobban tetszik a természetesség, de sajnos már nagyon ritka. Szóval első az, ahogy neked jobban tetszik, ahogy jobban érzed magad. Ha a partnered elfogadja, akkor téged fogad el. Ha ezt nem fogadja el, akkor igazából nem is te kellesz neki, csak egy számára megfelelő csaj. 23/F
10/17 anonim válasza:
Ha szeret egy fiú, akkor tök mindegy, hogy szőrös-e a puncid vagy csupasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!