Lányok nektek milyen volt az első alkalom?
Hol történt,mennyi idő után,romantikus-e volt,fájt?
Honnan tudtátok hogy már készen álltok rá?
Még nem vagyunk olyan rég együtt a barátommal,de már beszélgettünk a szexről, és nagyon aranyos volt mert azt mondta neki csak az számít hogy nekem jó legyen,de viszont én azt szeretném hogy ő is jól érezze magát,csak mivel még ilyen tapasztalatlan vagyok nem tudom hogy viselkedjek meg hogyan kényeztessem hogy neki is jó legyen
Hidd el, ha már megengeded, hogy beléd tegye, akkor Te már elsőre mindent megtettél, hogy jól érezze magát. :-P
A többi meg úgy is kialakul később. 31F
Nálunk történt, kb.3 hónap után. Végülis nevezhetjük romantikusnak: félhomály, halk zene... Egyátalán nem fájt.
Én még nem igazán akartam volna, de Ő tapasztalt volt és nagyon akarta, hagytam Neki :-)
Én sajnos nem tudtam élvezni, de Ő sokáig emlegette, hogy mennyire Isteni volt :-D
előző vagyok:
fél éve voltunk együtt, romantikusnak nem nevezném, de jó volt. :) És csak úgy spontán jött, nem volt előre megdumálna, h na most ekkor..
hat nekem nagyon fajt,nem voltam szerelmes nagyon megbantam varhattam volna meg,egyaltalan nem volt romantikus,söt kimondottan egy nagy szar volt!!!
15/L
Nálunk több mint egy év után történt, a barátom "megvárta" míg én is akarom, mindig is téma volt a szex a köztünk lévő korkülönbség miatt. Szerencsére sokat beszélgettünk erről előtte.
Az első alkalom fájt, a barátomnál voltunk. Figyelt rám végig, mondta, hogy nem csinálja, ha fáj és mindig kérdezte, hogy "hogy érzem magam?" (fáj-e, jó-e, mikor a legjobb?).
Kezdetben féltem én is a tapasztalatlanságom miatt meg hogy nagyon fog fájni... Szerintem jó lenne ha a felvilágosítók az iskolában (vagy akár a szülők is) elmondanák, hogy a szexelést tanulni kell! Nem úgy van, hogy először szexelsz és onnantól kezdve tudod, mi a dolgod. Kísérletezés, mi a jó neked, a partnerednek... Vagyis inkább GYAKORLÁS!
Onnan tudod, hogy készen állsz rá, mikor már te is akarod (mondjuk, evidens). Nem úgy kelsz majd fel egy nap, hogy "na, tegnap még nem akartam, ma meg akarom"... Idővel. Sok sikert! :)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!