Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ítélik el azokat, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélik el azokat, akik prostinál vesztették el a szüzességüket?

Figyelt kérdés
Számos kérdést olvastam ezzel kapcsolatban,s mindegyiknél rendesen el lettek oltva a kérdezők. Miért? Attól,hogy megtette,még lehet rendes ember,nem?

2014. dec. 15. 13:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
37%
Hát nem, nincs így. Nőket is éri visszautasítás. De látom, neked KÉNYELMESEBB azt hinni, hogy a nőknek habos torta a partner találás. Szóval nem fárasztom magam.
2014. dec. 19. 19:15
 32/78 A kérdező kommentje:

" Nőket is éri visszautasítás"

Legfeljebb,ha ő kezdeményez. Olyanról még nem hallottam,hogy a pasi kezdeményezett,és ő is utasította volna el a csajt.

2014. dec. 22. 11:52
 33/78 anonim ***** válasza:
61%

Ugyan csajok! Egy push up melltartót viselve, spandex naciban egy óriás plakátot csináltok magatokból! De nektek nehéz, ó ti szegény árvácskák! Többször fogtok f@s_t mint kilincset... Aztán még itt kipakoljátok a rinyalós rizsát, hogy pici a cicim és borzos a hajam! Akinek szerencséje van annak szétrakjátok a diszkóban, na hát úgy kb. ennyi...

Végül is ti tudjátok, csak a nagymenőkkel nem árt vigyázni mert pár éven belül vagy megcsal a jobbik esetben, vagy szétüti az idióta fejed a vagány csávód!

Komolyan nem tünt még fel hogy sok pali átált melegnek, és vajon miért?!? Mert erre kényszeíti őket a mai kirekesztő társadalom! Végül egymásban találják meg ezt a szeretet, amit olyan régóta kerestek mert egy lány sem volt képes nekik ezt megadni!

21/F

2014. dec. 24. 07:13
 34/78 anonim ***** válasza:
60%
Azért meleg nem tervezek lenni, de az tény, hogy melegként a normális pártalálás klasszisokkal könnyebb lenne.
2014. dec. 24. 14:27
 35/78 A kérdező kommentje:

Elég nehéz megfeleni a hölgyek elvárásáainak. MIért?

- ha szűz vagy: az a baj,

- ha tapasztalt vagy?az a baj,

- ha van autód:az a baj,

- ha nincs,akkor meg azért megy a hiszti.

Azaz: fog a bránerem megfelelési kényszerben élni,inkább leszek egyedül,de akkor tudom,hogy önmagam vagyok,és nem egy szerepet játszom,hogy megfeleljek bármiféle elvárásnak.

2014. dec. 29. 08:36
 36/78 anonim ***** válasza:

Jaj Istenem!

Barátaim!

Beleolvastam egy két kommentbe, és rájöttem, hogy bazi öreg vagyok!

Tudjátok miért?

Nem keresem olyan buzgón, másokat pellengérre állítva az igazságot!

Endre

2014. dec. 30. 11:19
 37/78 anonim ***** válasza:
81%
Akik azzal jönnek, hogy buliban szedj fel vkit, meg egyéjszakás stb, az mitől más mint egy prosti? Az a különbség hogy ingyen van, de annak a lánynak is lehetett már x partnere sőt nemibetegsége is.
2015. jan. 7. 11:18
 38/78 anonim ***** válasza:
56%
így van, semmi külőnbség a luxus prosti és a egy éjszakás r.bancok között. Csak hát az utóbbit többen csinálják, és ezért próbálják letagadni azt hogy valójában ingyen k.rvák. Ezért is nézik le az ilyen férfit, mert ha elfogadnák, akkor az öntagadásuk egyből összeomlana, és magukban is elkéne ismerniük hogy igazi szutyok ribik.
2015. jan. 7. 12:21
 39/78 anonim ***** válasza:
59%

"- ha szűz vagy: az a baj,

- ha tapasztalt vagy?az a baj,

- ha van autód:az a baj,

- ha nincs,akkor meg azért megy a hiszti. "

-Normális nőnek nincs baja a szüzességgel, mert van annyi esze hogy tudja: mindenki szüzen kezdi, és az összecsiszolódáshoz kell némi idő

- A tapasztalattal sincs probléma, ha az illető nem dugta meg 1 hónap alatt a fél várost. Az ilyesmi a férfi jelleméről beszél negatívan, szóval had döntse el mindenki maga, hogy akar e ilyen férfit.

- normális nőnek azzal sincs gondja, ha nincs kocsid. Minden áron pénzes-kocsis pasikra meg a k....vák vadásznak, hogy legyen aki eltartja, meg furikázza őket.

A férjemnek van pár haverja, külsőtől, magasságtól, testalkattól függetlenül mindnek van teljesen normális párja, és egyiknek sincs kocsija például, van amelyik 25 évesen a szüleivel él, azt hiszem említettem is,(neki van egy robogója), a többiek tömeg közlekednek és teljesen jó úgy is.

Egyik lány se egy plázapics, hogy a seggét csak kocsiba teszi bele....

Szóval a felsoroltak csak kifogások. Lehet normális nőt találni. Ha nem ilyen egy adott jelölt, akkor nem kell vele tovább tökölni, rinyálni és kész. Tovább kell lépni. Mivel volt részem visszautasításban(akkor is amikor nem én kezdeményeztem), tudom, hogy nem esik jól az embernek, de azért nem kell vinnyogni sem. Az szánalmas amikor emberek így sajnáltatják magukat...

2015. jan. 7. 12:39
 40/78 A kérdező kommentje:

Biztosan van rendes lány.

Ami azt illeti,nem szívesen mennék örömlányhoz,mert elég érzékeny ember vagyok (a francba,miért nem vagyok egy érzéketlen barom?)és ki tudja,mi lenne a vége.

2015. jan. 7. 13:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!