Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ítélik el azokat, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélik el azokat, akik prostinál vesztették el a szüzességüket?

Figyelt kérdés
Számos kérdést olvastam ezzel kapcsolatban,s mindegyiknél rendesen el lettek oltva a kérdezők. Miért? Attól,hogy megtette,még lehet rendes ember,nem?

2014. dec. 15. 13:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 anonim ***** válasza:
100%

"Lehet normális nőt találni."

Egy Budapest nagyságú kétmilliós metropoliszban könnyebb a hegynyi méretű sz.rkupacban megtalálni azt az egy-két gyémántot, a vidéki alapból kisebb sz.rkupacokba általában baromi kevés gyémánt jut, vagy nem is jut egy sem, vagy már más kikaparta. Nekünk marad a tipikus, bunkó, flegma magyar nő, zéró emberi értékekkel.

2015. jan. 7. 19:10
 42/78 anonim ***** válasza:
88%

ha én nem ott vesztem el, akkor egyáltalán nem lett volna utána párkapcsolatom, mert bár nem voltam nyuszi sose csajokkal szemben úgy érzem, de gátlásos voltam eléggé, bár ez kívülről nem hiszem, h észrevehető volt.

Én hülye elmondtam annak a csajnak a dolgokat, akit a világon legjobban szerettem, vége is lett rá nem sokkal, és sztem ebben elég nagy szerepe volt ebben ennek is.

Na, mindegy, mert utána lett más, és most már annyiból jó a dolog, h nagyon nem érdekel, ha nem tart sokáig vmi, mert kiégett az a dolog bennem, egyszer hittem benne, többet nem görcsölök ilyenen. Ha a sors küld nekem egy normális, értelmes nőt, akivel egymásra tudunk hangolódni, akkor hálás leszek neki, ha nem, akkor í.j. :)

Csajt meg simán fel lehet szedni egy kis dumával is, korábban is ment volna, még duma se kellett volna hozzá, de ezt az utat választottam a gátlás miatt, vagy nevezzük akárminek. Ez van, és az a legjobb, h ez a csaj itt van gyk-n és mindig felemlegeti a régi prostis dolgomat, szóval remélem megtudja majd ő is egyszer, h milyen király egy múltbéli dolog miatt kapni, ha b**zogatva lesz egész életében úgy, h el se bírja felejteni soha.

Ja, és ahhoz képest, h vki együtt van több évet egy hülyével, aki ott b**sza át az aranyos kis fejét, ahol tudja, ahhoz képest ezerszer jobb választás a prosti. :D

2015. júl. 13. 13:30
 43/78 A kérdező kommentje:

#42:

Teljesen igazad van.

2015. júl. 13. 13:40
 44/78 anonim ***** válasza:
88%
hát szóval engem nem kell lesajnálni, mert ezeket a dolgokat dobbantónak használtam (kivéve a kapcsolatot, azt csak utólag tudtam meg, h nem kell szomorkodnom, mert ezzel is csak fejlődtem :)), most már be hoztam a lemaradásomat a többi nem gátlásossal szemben + kipipáltam a prosti dolgot, ami sok férfi bakancslistáján egyébként is rajta van, szóval jobb, ha nem kapcsolatban csináltam, és rontottam el vele esetleg. :)
2015. júl. 13. 13:51
 45/78 anonim ***** válasza:
77%

Nem tudom, nekem egyszerűen csak nem kellene egy ilyen srác.

Én amúgy nagyon örültem neki, hogy a mostani barátom szűz volt.

2015. júl. 13. 14:08
 46/78 anonim ***** válasza:
25%

LOL ettől mászom a falra. Huszon egynéhány éves "férfiak" osztják az észt. Nekik jár a tisztelet, meg persze a szex mert ők férfiak, közbe meg semmit nem tettek le az asztalra. Ja nyilván a külsővel van gond...

Nem láttam még olyan férfit aki kemény munka mellett ne tudott volna értéket felmutatni és mindnek volt párkapcsolata. Érdekes mód egy se akart minden éjszakára más nőt. Az ittniekből meg leggyakrabban csak az irigység süt. Egoizmus, a példa is, hogy a prosti jobb olyan szempontból, hogy nem kell neki teljesíteni még egy barátnőnek igen. Pff az hogy ne adj isten boldoggá akarja tenni a párját nem játszik még véletlenül se, nem csak ki kell elégíteni különben oda az ingyen szex, és még csodálkoznak, hogy nem kellenek...

2015. júl. 13. 14:26
 47/78 anonim ***** válasza:
Mert nem érzik át amit egy párkapcsolatban nem túl szerencsés srác. Könnyű ám úgy okoskodniuk, ha már ők megtalálták a párjukat. De amugy sok ember nem szólja le ha valaki prostizásra kényszerül.
2015. júl. 13. 14:32
 48/78 A kérdező kommentje:
A nők nem értem,mi a bré-ért pattognak. Nekik csak válogatni kell.
2015. júl. 13. 14:43
 49/78 anonim ***** válasza:
Válogatni a fenéket. Ez nem igaz. Biztos könyenb nektek ha így hiszitek, de nagyon nem így van. Amíg azzal se vagytok tisztában miből áll egy kapcsolat honnan tudod, hogy melyik fél mennyit tesz bele? Ha pedig ezt se tudod, milyen alapon állítod, hogy de minden egyes kapcsolatban/párkeresésnél minden egyes nőnek csak és kizárólag könnyebb. Röhejes vagy.
2015. júl. 13. 14:53
 50/78 anonim ***** válasza:
azokat mondjuk én is csak lesem, akik már függők, és Pokemonosat (Szerezd meg mind) játszanak prostikkal. Most volt szerencsém két ilyen sráccal is megismerkedni. :9
2015. júl. 13. 14:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!