Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el azokat, akik prostinál vesztették el a szüzességüket?
49-es: mi akar ez lenni, h "melyik fél mennyit tesz bele"?
ha csak szexet akar egy nő, akkor tény, h egyszerűbb dolga van, ha normális embert akar találni, aki meg is becsüli, nemcsak lyukat lát benne, akkor már lehet igazad a dolgokban. :)
Jogos, bocs. Én nem gondolkodom egyéjszakásban úgyhogy párkapcsolatra vetítettem ki.
Újratervezés: alkalmira nem nyilatkozom, párkapcsolati szinten fenntartom az korábbiakat.
Egyáltalán a csaj mit tesz és hova, amikor én úgy tudom, h csak a csajoknak szokták betenni, és kinek mekkora ugyebár, annyit tesz bele. :D
Párkapcsolatnál pedig sok a boldogtalan kapcsolat, kétfajta a gyakori, ahogy észrevettem: vagy együtt vannak, pedig már nagyon nem kellene, mert nem működik, és esetleg még csalják is egymást, vagy kis apró hiba, hibák, és egyik dobja a másikat.
Meg nem voltam oromlanynal,de elmegyek,legyen emlekezetes az elso.
A masik:lehet,hogy az oromlanyokban tobb emberseg van,mint az un.rendes lanyokban.
utolso:en meg atlagos ferfi vagyok,de keves vagyok a mai noknek.
Aki meg azt irta,hogy nem ferfi,aki prostizik,az tuti no. Azok szoktak visitani,mint a furdosK-k a prostizas miatt.
attol meg ertekes ember,mert volt fizetos novel volt.Bar ezt a lanyok nem erthetik azzal a csokott agyukkal.Gyakorlatilag egy burgonya iq-javal vetekszenek.
az biztos, h nagyon nehéz kifogni olyat, aki nem egy olcsó ribizli, nekem talán sikerült kétszer is, de én se nagyon hiszek benne, h sikerülhet még egyszer.
minél többet poénkodjál, azt szeretik a csajok + jól is érzed magad te is közben, szóval ha neki nem is jön be a vicc, akkor legalább te elszórakozol. :D Nekem bevált. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!