Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők csak a keményebb pasikat szeretik ez azt jelenti hogy a cigányokkal is kell tudni verekedni?
Figyelt kérdés
2010. jan. 30. 13:01
1/26 A kérdező kommentje:
alapvető önvédelmet tudok csak azt is szarul csinálom bátorsággal nincs gond
2010. jan. 30. 13:04
2/26 thegodswhip válasza:
Írts ki néhány putris cigánycsaládot, aztán egyből imádni fognak a nők ;)
3/26 anonim válasza:
A kérdést sem értem... Miért csak a keményebb pasikat szeretnék a nők? Szerintem ez nem igaz? Ha meg a pasim verekedne, az nekem kifejezetten taszító lenne, nemhogy vonzó.
4/26 anonim válasza:
hééj bazze megkérhetlek, hogy pusztíts ki pár családnyit ha sima csajok nem is de a Nemzeti csajok biztos szeretni fognak meg Nemzeti Hős leszel a kuruc.info-n és a nemzeti oldalakon :D
5/26 anonim válasza:
A cigányokkal verekedni amúgy is ajánlott megtanulni. Nem csak a nők miatt, lassan már létszükséglet lesz, hogy meg tudd magad védeni a retkektől.
6/26 anonim válasza:
Nem nem és NEM!! HA beszólnak valami durvát, akkor kötelességed elhúzni onnan és meg sem hallani, különben hirtelen megjelenik vagy 10 aztán a legjobb önvédelmist is szarrá verik, a csajodnak meg annyi. Lelépni, amilyen gyorsan csak lehet. Én ezt a barátomnak is megmondtam, hogy vissza ne merjen szólni meg keménykedni. Húzzon el inkább velem együtt. De az önvédelem meg sosem árt persze, de csak végszükség esetén használd.
7/26 anonim válasza:
az jó ha egy pasi valamilyen szinten kemény,de azért a cigányoktól én is óvom és féltem a pasimat.azokkal nem tanácsos kikezdeni,jól írta az egyik válaszadó,ha beléd kötnek el kell húzni onnan amilyen gyorsan csak lehet.
8/26 anonim válasza:
Vegyél magadnak gázsprayt és ha gebasz van fújd le vele magad meg a csajod, hátha nem rugdosnak tovább!
9/26 anonim válasza:
gumilövedékes gázpisztolyt vegyél, kivan próbálva. ;) olyan szép nyomokat hagyott a fél pucér tetveken h majdnem elélveztem :D
10/26 anonim válasza:
a cigányhordákkal csak többedgmagaddal, és géppuskával érdemes szembeszállni, nem érdemes verekedni velük, mert a födlből még kinő vagy 30. nem foglalkozni velük, de ha akkor se állnak le, felvenni a nyúlcipőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!