Mi lesz a cigányokkal, ha a jobbik kerülne hatalomra?
Dönthetnek, hogy vagy beilleszkednek és a Jobbik ugyanolyan polgárként kezeli őket, mint bárki mást, vagy folytatják az ingyenélő, bűnöző életmódjukat, viszont 10* akkor szankciókra kell számítaniuk, mint most.
Mivel a Jobbik elismeri a cigánybűnözés létezését, ezért kiemelt figyelmet fordítanának a cigány kisebbségre, akik kénytelenek volnának meghúzni magukat és elmenni dolgozni, mivel a segélyekből nem tudnának tovább megélni.
Mindenki azt hiszi, hogy a Jobbik cigányellenes, pedig a következő pár cigány generációnak nagyon is jót tenne az ő hatalmuk, a mai, becsületes cigányok pedig csak jól járnának.
Én nem vagyok Jobbikos, nem is rájuk szavaztam, de a cigánykérdést szerintem ők kezelnék a legjobban.
A ma élő generációk úgy éreznék hogy a pokolba kerültek, hiszen vége lenne számukra a munkamentes és pozitívan diszkriminált életnek. Aztán a gyermekeik és azok gyermekei már sokkal jobb körülmények között élnének és természetes lenne számukra a munka és törvénytisztelet.
Azon kevesek számára pedig akik most is a társadalmi normák szerint élnek és dolgoznak, nem jelentene több változást a jobbik kormányzása mint az átlag magyar számára hiszen ők is azok.
Mi az pontosan ami külföldi kézbe került és hogy venné a Jobbik azt vissza?
Másrészt milyen megoldást tartanál méltányosnak a devizahitelesekkel kapcsolatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!