Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lesz a cigányokkal, ha a...

Mi lesz a cigányokkal, ha a jobbik kerülne hatalomra?

Figyelt kérdés
2011. aug. 11. 09:25
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:

A válasz írója 46%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:36

rejehw

ha azt mondod hogy a magyarok vennék át a cigányok dolgát vagyis kötözködnének tehát ilyen értelembe fordulna a kocka akkor az azt jelenti hogy majd lesznek olyan fehérbőrű magyarokból álló csoport akik odamennek a cigányokhoz és mondjuk elvesznek tőle valamit vagy csak hazáig kisérik és megrugdossák akkor az bezony majd bűnözésnek fog számítani(ez teljesen jogos) de ha igaz amit mondasz és ők cserélni fognak tehát a magyarok fogják ezeket csinálni akkor azzal a mondattal elismerted hogy van ma magyarországon cigánybűnözés

2011. aug. 11. 15:21
 32/47 anonim ***** válasza:
Semmi. Jövőre lesznek majd bajban mert csak 3 hónapig kapnak segélyt. Ennél rosszabb már úgy se lehet nekik.
2011. aug. 11. 16:07
 33/47 anonim ***** válasza:
100%
utolsó! amiről te beszélsz az a munkanélküli segély, az jár majd csak 3 hónapig. A cigók mikor kapnak munkanélküli segélyt ha mindig büdös volt nekik a munka és sose dolgoztak?????
2011. aug. 11. 18:12
 34/47 anonim ***** válasza:

Mudri Lav

Nem magyarázom semmivel, mivel egyetértek veled. Talán az arányokkal annyira nem. Én 70-80%-ra mondanám a köztük lévő bűnöző életet élők számát.

2011. aug. 11. 20:05
 35/47 anonim ***** válasza:
És a nyelvtannal mi leSZ, ha te kerülNÉL hatalomra?
2011. aug. 11. 20:12
 36/47 anonim ***** válasza:
43%

mudri lav-nak ne hidjetek ő is cigány csak meséket talál ki hogy milyen rendes cigányokat ismer. A sok hülye magyar meg el is hiszi az ilyen meséket.

SZÁNALOM

2011. aug. 12. 08:09
 37/47 anonim ***** válasza:
21%
NEM VAGYOK CIGÁNY, CSAK NEM SZERETEM A RASSZIZMUST!
2011. aug. 12. 10:27
 38/47 anonim ***** válasza:
Akkor a cigányoknak el kéne menni dolgozniuk, és le kéne állniuk a rasszizmussal. Mert ez majdnem minden cigányban benne van...gyűlölet, bűnözés.
2011. aug. 13. 13:37
 39/47 anonim ***** válasza:

A cigányok dolgoznának??? Itt egy ideillő vicc, ami valójában nem is vicc.

A cigány bemegy a munkaközvetítőbe.

- Dolgozni szeretnék!

- Volna itt egy állás, havi félmillió a fizetés, napi két órát kell egy irodában ücsörögni, szép titkárnő, céges BMV sofőrrel.

- Ne vicceljen már.....

- Nem én kezdtem!

2011. aug. 13. 18:33
 40/47 anonim ***** válasza:
64%

putri lav!

Nem szereted a rasszizmust, akkor miért gyűlöltök,vertek meg minden más népcsoportott aki nem cigány???

2011. aug. 13. 20:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!