Mi lesz a cigányokkal, ha a jobbik kerülne hatalomra?
A válasz írója 46%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:36
rejehw
ha azt mondod hogy a magyarok vennék át a cigányok dolgát vagyis kötözködnének tehát ilyen értelembe fordulna a kocka akkor az azt jelenti hogy majd lesznek olyan fehérbőrű magyarokból álló csoport akik odamennek a cigányokhoz és mondjuk elvesznek tőle valamit vagy csak hazáig kisérik és megrugdossák akkor az bezony majd bűnözésnek fog számítani(ez teljesen jogos) de ha igaz amit mondasz és ők cserélni fognak tehát a magyarok fogják ezeket csinálni akkor azzal a mondattal elismerted hogy van ma magyarországon cigánybűnözés
Mudri Lav
Nem magyarázom semmivel, mivel egyetértek veled. Talán az arányokkal annyira nem. Én 70-80%-ra mondanám a köztük lévő bűnöző életet élők számát.
mudri lav-nak ne hidjetek ő is cigány csak meséket talál ki hogy milyen rendes cigányokat ismer. A sok hülye magyar meg el is hiszi az ilyen meséket.
SZÁNALOM
A cigányok dolgoznának??? Itt egy ideillő vicc, ami valójában nem is vicc.
A cigány bemegy a munkaközvetítőbe.
- Dolgozni szeretnék!
- Volna itt egy állás, havi félmillió a fizetés, napi két órát kell egy irodában ücsörögni, szép titkárnő, céges BMV sofőrrel.
- Ne vicceljen már.....
- Nem én kezdtem!
putri lav!
Nem szereted a rasszizmust, akkor miért gyűlöltök,vertek meg minden más népcsoportott aki nem cigány???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!