Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lesz a cigányokkal, ha a...

Mi lesz a cigányokkal, ha a jobbik kerülne hatalomra?

Figyelt kérdés
2011. aug. 11. 09:25
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
73%

"én jobbikos vagyok, és rühellem a cigányokat!! és felvállalom !! ha a jobbik kerülne hatalomra, én ajánlanék egy újabb Recski munkatábort..."

Az ilyen gyökerek miatt utálnak minket, normális Jobbikosokat.

Mint fentebb vázolták: be kellene illeszkedniük végre a társadalomba, elsősorban rá kell "kényszeríteni" őket a munkára, a gyerekek iskoláztatására, stb., a bűnözést meg sokkal keményebben büntetni. A rasszista elkövetési módot rájuk is kiterjeszteni, kedvenc mondásaik: büdös magyarok, üsd a büdös magyart.

2011. aug. 11. 10:30
 12/47 anonim ***** válasza:
100%
a cigányok nem bánthatnának és terrorizálhatnának minket bűntetlenül
2011. aug. 11. 10:30
 13/47 anonim ***** válasza:
100%

De ha mindenki látja mi megy itt és mennyivel jobb lenne a helyzetünk, akkor miért nem szavaztak elegen a Jobbikra???

Jó lenne, ha a következő választásokon ők nyernének, talán akkor nem kellene félnem a saját országomban ha kimegyek az utcára akár csak a boltig.

2011. aug. 11. 10:33
 14/47 anonim ***** válasza:
75%

10:33

A cigányok nyilván nem szavaznak majd a jobbikra...

2011. aug. 11. 10:45
 15/47 anonim ***** válasza:
42%
Mi lesz a magyarokkal, ha a cigányok kerülnek hatalomra?
2011. aug. 11. 10:54
 16/47 anonim ***** válasza:
7%

10:33

Hozzám a legközelebb a Jobbik áll de mégsem szavaztam rá, se senkire. Egy ok miatt. Hogy nem elég körültekintő, nem elég óvatos. Okosabbnak kellene lenniük mint a liberálisok, mert külömben az egyetlen amit elérnek az, hogy a radikális oldalt újabb 60 évre sikerül megbélyegezni, márpedig annyi időnk már nekünk magyaroknak nincsen.

Tehát, ha bebizonyítják, hogy legalább a nyugati szélsőjobbos pártokhoz hasonlóan ügyesek tudnak lenni, legközelebb megkapják a voksomat.

2011. aug. 11. 11:34
 17/47 anonim ***** válasza:
100%

ma 10:45

Hidd el,hogy Szabolcsban nem 1-2 cigány embert ismerek aki a Jobbikra szavazott.A normális cigánynak az ember nyugodt szívvel a hátát is megveregeti.Olyankor eszedbe sem,hogy cigány.

2011. aug. 11. 11:34
 18/47 anonim ***** válasza:
Hirtelen elkezdenének munkáséletet élni.
2011. aug. 11. 12:06
 19/47 anonim ***** válasza:
100%
Mellékesen jegyzem meg, Magyarországon senkinek sem érdeke annyira egy Jobbik kormány mint a cigányoknak, mert akkor még vihetnék valamire az életük során. Így meg csak a földet trágyázzuk velük.
2011. aug. 11. 12:10
 20/47 anonim ***** válasza:
36%

"én jobbikos vagyok, és rühellem a cigányokat!! és felvállalom !! ha a jobbik kerülne hatalomra, én ajánlanék egy újabb Recski munkatábort..."

Támogatom!

2011. aug. 11. 12:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!