Mi lesz a cigányokkal, ha a jobbik kerülne hatalomra?
"én jobbikos vagyok, és rühellem a cigányokat!! és felvállalom !! ha a jobbik kerülne hatalomra, én ajánlanék egy újabb Recski munkatábort..."
Az ilyen gyökerek miatt utálnak minket, normális Jobbikosokat.
Mint fentebb vázolták: be kellene illeszkedniük végre a társadalomba, elsősorban rá kell "kényszeríteni" őket a munkára, a gyerekek iskoláztatására, stb., a bűnözést meg sokkal keményebben büntetni. A rasszista elkövetési módot rájuk is kiterjeszteni, kedvenc mondásaik: büdös magyarok, üsd a büdös magyart.
De ha mindenki látja mi megy itt és mennyivel jobb lenne a helyzetünk, akkor miért nem szavaztak elegen a Jobbikra???
Jó lenne, ha a következő választásokon ők nyernének, talán akkor nem kellene félnem a saját országomban ha kimegyek az utcára akár csak a boltig.
10:33
A cigányok nyilván nem szavaznak majd a jobbikra...
10:33
Hozzám a legközelebb a Jobbik áll de mégsem szavaztam rá, se senkire. Egy ok miatt. Hogy nem elég körültekintő, nem elég óvatos. Okosabbnak kellene lenniük mint a liberálisok, mert külömben az egyetlen amit elérnek az, hogy a radikális oldalt újabb 60 évre sikerül megbélyegezni, márpedig annyi időnk már nekünk magyaroknak nincsen.
Tehát, ha bebizonyítják, hogy legalább a nyugati szélsőjobbos pártokhoz hasonlóan ügyesek tudnak lenni, legközelebb megkapják a voksomat.
ma 10:45
Hidd el,hogy Szabolcsban nem 1-2 cigány embert ismerek aki a Jobbikra szavazott.A normális cigánynak az ember nyugodt szívvel a hátát is megveregeti.Olyankor eszedbe sem,hogy cigány.
"én jobbikos vagyok, és rühellem a cigányokat!! és felvállalom !! ha a jobbik kerülne hatalomra, én ajánlanék egy újabb Recski munkatábort..."
Támogatom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!