Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lesz a cigányokkal, ha a...

Mi lesz a cigányokkal, ha a jobbik kerülne hatalomra?

Figyelt kérdés
2011. aug. 11. 09:25
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
37%

Burkoltan megpróbálják eltávolítani őket a magyar közéletből. Felzárkóztatás nem lesz, egy részüket kirúgdossák az országból, egy részüket befogják közmunkára minimálbérért napi 12 órában, aki pedig iskolázott, eddig jobb munkahelyen volt, azokat is átviszik közmunkára(pl. egy kreolabb orvos helyére fehéret tesznek. Azért írtam, hogy kreolabb, mert még az 1% cigány, afro, vagy más vérrel rendelkező barna egyedeket is el akarják majd törölni). Azért, mert szent meggyőződésük, hogy magyar ember csak fehér lehet és ha valamilyen csoda folytán sikerül beilleszkednie a cigányságnak, úgy, hogy értelmiségek lesznek, beépülnek az átlag fehér ember közé, fenn áll a veszélye Magyarország tágabb "elkreolosodására". Ezt pedig nem bírná benyelni a jobbik. Nem akarnak ők senkit felzárkóztatni. A cigánybűnözés meg csak ürügy egy sokkal betegebb cél elérésének érdekében. De szerintem előbb omlana össze a gazdaság, amit aztán követne az izraeli nehézbombázók végigmasírozása az országon, lévén a Jobbik utálja a zsidókat, hatalomra kerülésük után mivel arab barátok, merészen elkezdenék még jobban támogatni őket, akár magyar katonák kivezénylésével is a zsidók ellen és akkor kezdődik majd a igazán a buli. Én meg majd kiülök a páholyba egy rekesz sörrel és egy zacskó popcornnal és széles mosollyal a számon nézem majd végig, ahogy repkednek a végtagok.

Nem mondom, azt, hogy ez 100%-ig reális lenne, lehet hogy nem is olyan gonoszak, ahogy a média beállítja őket. De honnan tudhatnám? Ja, hogy akkor olvassam végig a programjukat? Mondani mindent lehet, a nácik se kötötték a zsidók orrára, hogy ciklon-b lesz a tusolásból:-) Tudom, "nem volt" gázosítás, csak halálra dolgoztatás meg fejlövés. A fidesz is úgy sz@r, ahogy van, de egy kicsivel mégis több potenciát látok benne, részben megvannak az eszközei, hogy helyrehozzák a dolgokat, az már más, hogy ezt mennyire tudják\akarják kihasználni, de tény és való, ez nem megy egyik napról a másikra meg aztán nem is kevés pénz. Akkor a jobbik mit akar? Szerintem nap végén hazamennek, nyomják pár óráig a sim city 4-et, aztán másnap előrukkolnak valami "huddeüberkirály" javaslattal. De nem mondom, hogy az egész programjuk gáz, vannak benne jó dolgok is, ami azért a fidesznek is feltűnt és próbálnak megvalósítani belőlük párat. Egyébként ez miért is fáj néhány jobbikosnak, nem mindegy ki valósítja meg őket? Ez olyan, mint amikor dohányos kisrác mondja az apjának:

-hé apu, van 600-ad?

-mire?

-sajtos chipszre.

apuci előkap a fiókból egy sajtos chipszet és odadja a fiúnak. A srácnak nem tetszik a dolog. Erről a srácról Vona jut eszembe.

2011. nov. 13. 19:00
 42/47 anonim ***** válasza:
Pardon. Nem Vona. Novák Előd:-)
2011. nov. 13. 19:10
 43/47 anonim válasza:

Undoritóan, rasszisták vagytok!:(

fehér és barna bőrübe is van, mocskos szemétláda, és normális is!

2011. dec. 21. 21:41
 44/47 anonim ***** válasza:

Utolsó hozzászóló!

Tisztában vagy egyáltalán az aránnyal...????? Na ez nem mindegy!!!!

2011. dec. 21. 22:07
 45/47 anonim ***** válasza:

Elmondom én mi lesz a cigányokkal

1.Kevesebb segély (E mellett munka 0 mert még a magyarnak sincs szóval dögölj csak nyugodtan éhen)

2.Kevesebb Családi pótlék (3. gyerek után nem jár)

3.Szigorúbb Bírósági büntetések (pl: 1 tyúk = 1 év egy betörés = 7-8 év. Persze csak cigányoknak )

4.Visszatér a Magyar Gárda (Terror a cigányokra úton útfélen nyilvános antiszemita megnyilvánulások)

5.Külön iskolák a Cigányság Integrálódására (lesz egy lepukkant régi iskola amiben csak is cigánygyerekek fognak járni és még jobban nem fognak tanulni)

Szóval visszatér a Szálasi korszak és Vona Gábor (Félisten) Újjáépíti a 3. Birodalmat

2012. jan. 3. 11:06
 46/47 anonim ***** válasza:

utolsó hozzászóló!

Vagy te is ci.gó vagy , a másik lehetőség milliomos a Rózsadombon.

A lehetőségekre amiket felvázoltál pedig azt mondom. Ámen

2012. jan. 3. 11:23
 47/47 anonim ***** válasza:

Igen eltaláltad Cigány vagyok !

és amiket felvázoltam az csak az igazság.

miért írtam volna mesét habbal rózsaszín betűkkel?

nem akar a jobbik itt egy cigányt se jobb útra terelni. SŐT nekik még jobban dob az imidzsen ha több a cigánybűnöző

2012. jan. 3. 11:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!