Volt már pozitív tapasztalatod cigányokkal? Micsoda?
Figyelt kérdés
2011. máj. 12. 19:25
1/24 anonim válasza:
Szomszédban elkezdték egymást irtani... :)
2/24 anonim válasza:
Igen, volt nálam 50 forint, és nem vágta el érte a torkomat.
3/24 A kérdező kommentje:
Oké, de most komolyan!
2011. máj. 12. 19:37
4/24 anonim válasza:
ha komoly válaszokat vársz tegyél fel komoly kérdést cimbora
pozitív tapasztalt cigányokkal :DDDDDDDDd szétröhögöm az agyam rajta :DDDDDDDDDd
5/24 anonim válasza:
Biztos jó kategóriába tetted fel a kérdést? A humor kategória egy kicsit odébb van.
6/24 anonim válasza:
Anyának volt egy cigány kollégája, mikor ovis voltam, gyakran bevitt anya az irodájukba, és ezzel a fiatal cigány nővel sokat játszottam, imádtuk egymást.
Általános iskolában az egyik legjobb barátnőm cigány volt.
Ja, és ismerek egy cigány fiút, aki nagyon szépen tud játszani zongorán és hegedűn.
7/24 anonim válasza:
Nekem volt egy cigány haverom, aki jó fej, tisztességes, semmivel sem kicsapongóbb, mint a korabeli nem cigány srácok. Főiskolára ment.
Az értelmiségi cigányokkal nincsen gond. A nem értelmiségiek pedig "nem cigányban" is botrányosak...
8/24 anonim válasza:
Nem volt, de nem érintkezek sokkal közelebbről. Viszont rossz sem volt még, hála az égnek.
9/24 anonim válasza:
egyetlen egyszer. egy melós volt. ő csinálta az erkélyen a burkolatot. lehetett vele értelmesen beszélgetni, nem próbált meg átqúrni. 23 éves vagyok, eddigi életem során ez volt az egyetlen eset. lehet, h a legutolsó is...
10/24 anonim válasza:
Van egy cigány jóbarátom. Tanult cigány, soha semmi illegálisat nem tett, nagy szíve van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!