Miért nem tudnak az emberek megbékélni a cigányokkal?
Én is ismerek becsületeset, EGYET összesen. De sajnos a nembecsületesekről többet hallani. Mikor vkit ok nélkül megtámadnak, megkéselnek, vagy szimplán csak meglopnak...arról nem is beszélve h a legtöbbje dolgozni se hajlandó, és a te ill. az én adómból és egyéb járulékainkból fizetik nekik a segélyt?!
Hidd el, senkinek nem lenne egy rossz szava sem rájuk, amennyiben olyan becsületessé válna mindegyik, mint akit te is felhoztál a példádban.
Szerintem nagyon is a cselekedeteik miatt utálja a cigányokat az, aki utálja! Ordítoznak, köpködnek, szemetelnek, vandálkodnak az utcán, félni kell tőlük, kirabolják az embert, verekednek, balhéznak... Nyughatatlan népség.
Nem mondom, hogy nincs kivételesen "jó" cigány ember, mert van, mint ahogy nagyon alpári magyar emberek is vannak, jó sok.
22:58as vagyok
1 hónapja én is segélyen élek, és bizony mozgatom erőteljesen a kisujjam azért, hogy dolgozhassak! Két hét múlva kezdek az új helyemen...csak akarni kellene nem pedig másokon élősködni!
Ha jól tudom azért pedig büntetés jár ha azért nem alkalmazzák mert cigány. Az én volt munkatársam is az volt, érdekes,ott fel sem merült ez a tényező. Hmmm,csak nem egy jó kis kifogással találkozhattunk itt? Vagy személyesen ott voltál mikor munkára jelentkezett?!
22:59
miért kéne félni tőlük? ők is csak emberek...ha meg nem tudod megvédeni magadat maradjál otthon vagy fogadjál testőrt. nyughatatlan népség ez igaz de sokkal életre valóbbak a legtöbb nemzetiségnél ezért szaporodnak olyan gyorsan, miközben a többiek eltöketlenkednek... köztük a magyarok is kezdenek nyavalygó siránkozó csürhéhez hasonlítani.
22:58 asnak :)
büntetés a MÁV és BKV vezetőinek is járna... egy törvény csak annyira jó amennyire betartják! szerintem a kutya nem foglalkozik azzal ha valakit azért nem vesznek fel mert cigány... ezermillió másra is rá lehet fogni hogy miért nem veszik fel hogy bizonyítod be hogy pont azért nem???
"1 hónapja én is segélyen élek, és bizony mozgatom erőteljesen a kisujjam azért, hogy dolgozhassak! Két hét múlva kezdek az új helyemen...csak akarni kellene nem pedig másokon élősködni!"
Gondolom, téged nem ítélnek el a külsőd, a származásod alapján, ezért előnnyel indulsz egy cigányhoz képest. Szerencséd van, hogy ilyennek születtél, örülhetsz. Sőt annak is örülhetsz, hogy sikerült munkát találnod, nekem magyarként is évekbe került.
"Ha jól tudom azért pedig büntetés jár ha azért nem alkalmazzák mert cigány."
És szerinted ki fogja bevallani, hogy azért nem alkalmazza, mert cigány? Hidd el, ezer kifogást tudnak találni a munkaadók, de akkor is tény, hogy külső alapján egy becsületes cigányban általában kevésbé bíznak meg az emberek, mint egy sunyi magyarban.
Csak meg kell nézni pl. itt a legtöbb választ: http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__926..
Nagyon kevesen írták, hogy nem a származás alapján választanák ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!