Miért nem tudnak az emberek megbékélni a cigányokkal?
22:58as vagyok megint. Abban igazad van, h a munkáltató tényleg bármit kitalálhat,ott elhamarkodottan mondtam véleményt.
Engem támadott már meg cigány és sok sok hasonló sztorit is olvastam /hallottam már. A többségről beszélek, az a pár kivétel tényleg ennek issza meg a levét,azt elismerem én is.
De ha már itt tartunk,magyarból is van sok olyan,aki úgy viselkedik mint az általam elítélt "többség cigány"...És ez minden népcsoportra elmondható.
Tudod te azt, hogy hányszáz éve élnek itt? Csak egy példa arra, mennyire nem akartak soha beilleszkedni: Mária Terézia az oktatásügyi rendeletében külön kiemelte olyan felzárkóztató népiskolák megépítését, amelyek a cigányoknak segíenek felszárkózni. Kevesebb, mint egy éven belül az iskolákat be kellett zárni, mert pangtak az ürességtől, és pénzkidobás volt őket tovább működtetni. Ergo, nem jártak a gyerekek iskolába.
Nem vagyok radikális, de mindennek van egy határa, így az élősködésnek is.
Én is már unom, hogy nem lehet nyugodtan élni se a falvakban, se a városokban!
A 10 cigányból 1 rendes állítás megállja a helyét.
Nem hiszem, hogy nekünk kell megtenni az első lépést. Tegnap mondták a hírekben, hogy Hajdúhadházán félnek, mert járőrözik valami szebb jövőért nevezetű valami. Aha, sajnos ők nem lesznek ott mindig. Engem ki sajnál, hogy a saját laksomban is félek szinte születésem óta?
Én nyissak feléjük?....komolyan.
Engem raboltak már ki cigányok, haverjaimat rabolták már ki cigányok, hozzánk törtek már be cigányok, engem fenyegettek már meg cigányok, ismerőseinkhez törtek már be cigányok, fogtunk már el cigányokat miközben a mi fánkat, terményünket lopták. Ismerősömet molesztálta egy cigány, majd miután felelősségre lett vonva a pereputtya, cirka 30-40 "ember", ment hőzöngeni hozzájuk. A lakhelyemen egy balesetben, amiben a cigány volt a vétkes, kis híján meglincselték az ártatlan áldozatot.
És még ÉN nyissak?! Én piszok nyitott voltam még zsenge ifjú koromban, aztán az élet megtanított, hogy ne bízzam bennük, majd ha ők megváltoznak, akkor adok nekik esélyt, addig meg a legnagyobb körben kerülöm el őket az élet minden területén.
Ők nem akarnak velünk megbékélni. Mit szeressek bennük, amikor bunkó, tanulatlan, tahó emberek, a sötétség lerí az arcukról ennek az ordenáré népségnek?
Az meg nem válasz, hogy pechje volt annak a szerencsétlen kislánynak, meg hogy vigyázzon rá az anyja jobban.. Úúh, hogy lehet valaki ilyen sötét? Gondolkozzál már el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!