Én egyszer egy kb.10 éves cigánygyerekkel kerültem összetűzésbe!
2010. ápr. 11. 12:11
2/17 A kérdező kommentje:
meséld el!
2010. ápr. 11. 12:13
3/17 anonim válasza:
Hát úgy történt hogy sétáltam egyedül egy kies utcában Bp.X.kerületében,kőbányán,és egyszercsak megállított és azt kérdezte:"Mit csinálsz itt?"-én erre mondtam hogy megyek haza,de ő persze nem hagyott békén továbbra sem és meg akart verni,de én úgy tettem mint aki megijed tőle,és akkor szerencsére végülis megúsztam azzal hogy kezet fogtam vele és bemutatkoztam neki!
2010. ápr. 11. 12:17
4/17 anonim válasza:
Engem kifurt egy az allasombol.
O maradt mert mindenfelet hazudott, amugy rendszeresen lopta a kasszat, mert maganak csinalta a nem kontrolalhato dolgokbol a jattot, es engem rugtak ki.
2010. ápr. 11. 12:20
5/17 anonim válasza:
Rég történt.
Megtetszett a cigánygyereknek a telefonom. Szívélyes, és jóindulatú ember vagyok, dehát ő nem dolgozott meg érte, így nem adtam, erre pofánvágott... Első fogak nélkül ment haza. A telefon azóta is megvan, igaz már csak a fiók mélyén.
Szeressük a cigányokat...
2010. ápr. 11. 12:20
6/17 anonim válasza:
4cigo régebben meggyepált rendesen vérző törött orral mentem haza onnan meg a balesetibe!
2010. ápr. 11. 12:26
7/17 anonim válasza:
Volt, több is. Fényes nappal próbáltak belémkötni párszor. Régóta tanulok küzdősportokat, de a fantasztikus magyar jog úgyis a támadókat védené, ha betörném az orrukat jogos önvédelemből. Szóval egyik alkalommal bevágtam a sprintet (szerencsére én voltam a gyorsabb), a következőnél meg angolul szóltam vissza, mintha külföldi lennék és nem érteném, hogy mimet akarja. Szerencsére megunta és elment.
2010. ápr. 11. 12:28
8/17 anonim válasza:
Cigánykölykök kitépték a kiskutyám a kerítésen ... barátokkal-rendörökkel-családdal egy délután alatt visszaszereztük .. marha nagy mázlim volt.
A kutya azóta is utálja a gyerekeket :(
2010. ápr. 11. 12:32
9/17 anonim válasza:
Nem volt, pedig itt felénk rengeteg van belőlük.
Magyar emberrel viszont már volt gondom nem is egyszer... megpróbáltak megerőszakolni, kiraboltak, megrugdostak csupán mert azt mondtam sietek, nem érek rá. Ja ez nem számít gondolom mert ezt magyar emberek tették.
2010. ápr. 11. 12:38
10/17 anonim válasza:
Odajött hozzám egy 7 éves cigánykölyök és letepert a földre...Megvert,és havat rakott a számba...A telefonom a nyakamba volt a kabátom alatt,azt húzogatta,el akarta venni,erre én felálltam,megfogtam a lábát,megpördítettem,belerúgtam a tökébe,és elfutottam sírva...Azóta is ezzel álmodok,pedig 3 hónapja történt...Azóta nagyon félek.DÖGÖLJÖNEK MEG A CIGÁNYOK!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!