Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Volt már cigányokkal valami...

Volt már cigányokkal valami féle "dolgotok"?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok és sajnos nekem már kellett rendőrségre mennem miattuk.Nem lopás miatt,sokkal durvább.

Nektek van ilyen történetetek?

2010. ápr. 11. 12:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Volt jó is, rossz is. A fölöttünk lakó (50 elmúlt) nő cigány, igaz, dolgozik, de előszeretettel bömbölteti a tévét éjjel, dohányzik a liftbe, vagy áztat el minket, tavaly a biztosítójának fizetnie kellett az áztatásért. De például a kerületben lakó vajda meg jófej, egy ismerősnek ellopták a pénztárcáját, a vajda előkerítette, és több pénz volt benne, mint mikor ellopták és minden irat is megvolt.
2010. ápr. 11. 12:47
 12/17 anonim ***** válasza:
Számít az is. De szerintem az arány nem mindegy. Mert ha pl. 1000 (ugyanolyan nemzetiségű, etnikumú, stb.) embernek a 50+1% mondjuk szeret lopni akkor azokra szerintem rá lehet mondani hogy lopósok. Persze nem biztos hogy mindegyikük az, de úgy gondolom, hogy a támadások helyett saját maguknak kellene tenni valamit ez ellen. Magyarul változtassák meg az arányt, és minden rendben lesz. Ezt pedig csak ők tudják megváltoztatni.
2010. ápr. 11. 12:54
 13/17 A kérdező kommentje:

12:38

Nemmondom. Magyar emberek között is vannak bunkó f_szparasztok, ugyanúgy mint a cigányok között. Biztos a cigányok között is vannak igazán jó emberek /csak sajnos én még ilyennel nem találkoztam/. Úgyhogy igen, változtatni kéne az arányokon..

Csak nagyon kiváncsi vagyok, hogy az a cigány aki 12 évesen fenyegeti késsel a kisebbiket abból mi lesz. És így már megértem, hogy a magyar emberek miért válnak ilyenné..

2010. ápr. 11. 13:06
 14/17 anonim ***** válasza:
20%

Igen volt: autóbalesetet szenvedtünk, és kb. 15 kocsi elhúzott mellettünk nagy nyugodtan, mire megállt egy, amiből cigányok szálltak ki, és segítettek kihúzni a kocsit az árokból. Pénzt ajánlottunk fel nekik, nem fogadták el.

Támadás: magyar kamaszok támadtak meg az öltözékem miatt, lefújtam őket gázspray-vel és elfutottam.

2010. ápr. 11. 13:26
 15/17 anonim ***** válasza:
78%

Felénk nagyon sok van,és rengeteget balhéznak.

Nemrég Pesten utaztam buszon és felszállt két 12-14 év körüli cigánygyerek,üvöltöttek ,egy öreg nénihez rögtön odamentek és mikor nem adott nekik pénzt,pofon csapták és leköpték ,ezután rögtön levágodtak a buszról.Igen,mi vagyunk rasszisták,ők annyira vágynak a beilleszkedésre ,csak mi nem értjük meg őket.....persze...

2010. ápr. 11. 13:37
 16/17 anonim ***** válasza:
Mindennaposak a beszólásaik (8ker-be járok szakközépbe), hogy 'néháráguggyá mán de ez milyén stilus?' vagy csak fujjongások... Kergettek is meg már... Igazábol én nem szolok vissza nekik, nem akarok se összetűzésbe keveredni, se lealacsonyodni erre a primitiv szintre.
2010. ápr. 16. 19:27
 17/17 anonim válasza:
20%
hahahahaha de jo torteneteket olvasok itt:) JOL TETTEK A CIGANYOK MEG JOBBAN MEGKELLET VOLNA HOGY VERJENEK!!!!!
2010. ápr. 16. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!