Volt jó is, rossz is. A fölöttünk lakó (50 elmúlt) nő cigány, igaz, dolgozik, de előszeretettel bömbölteti a tévét éjjel, dohányzik a liftbe, vagy áztat el minket, tavaly a biztosítójának fizetnie kellett az áztatásért. De például a kerületben lakó vajda meg jófej, egy ismerősnek ellopták a pénztárcáját, a vajda előkerítette, és több pénz volt benne, mint mikor ellopták és minden irat is megvolt.
2010. ápr. 11. 12:47
12/17 anonim válasza:
Számít az is. De szerintem az arány nem mindegy. Mert ha pl. 1000 (ugyanolyan nemzetiségű, etnikumú, stb.) embernek a 50+1% mondjuk szeret lopni akkor azokra szerintem rá lehet mondani hogy lopósok. Persze nem biztos hogy mindegyikük az, de úgy gondolom, hogy a támadások helyett saját maguknak kellene tenni valamit ez ellen. Magyarul változtassák meg az arányt, és minden rendben lesz. Ezt pedig csak ők tudják megváltoztatni.
2010. ápr. 11. 12:54
13/17 A kérdező kommentje:
12:38
Nemmondom. Magyar emberek között is vannak bunkó f_szparasztok, ugyanúgy mint a cigányok között. Biztos a cigányok között is vannak igazán jó emberek /csak sajnos én még ilyennel nem találkoztam/. Úgyhogy igen, változtatni kéne az arányokon..
Csak nagyon kiváncsi vagyok, hogy az a cigány aki 12 évesen fenyegeti késsel a kisebbiket abból mi lesz. És így már megértem, hogy a magyar emberek miért válnak ilyenné..
2010. ápr. 11. 13:06
14/17 anonim válasza:
Igen volt: autóbalesetet szenvedtünk, és kb. 15 kocsi elhúzott mellettünk nagy nyugodtan, mire megállt egy, amiből cigányok szálltak ki, és segítettek kihúzni a kocsit az árokból. Pénzt ajánlottunk fel nekik, nem fogadták el.
Támadás: magyar kamaszok támadtak meg az öltözékem miatt, lefújtam őket gázspray-vel és elfutottam.
2010. ápr. 11. 13:26
15/17 anonim válasza:
Felénk nagyon sok van,és rengeteget balhéznak.
Nemrég Pesten utaztam buszon és felszállt két 12-14 év körüli cigánygyerek,üvöltöttek ,egy öreg nénihez rögtön odamentek és mikor nem adott nekik pénzt,pofon csapták és leköpték ,ezután rögtön levágodtak a buszról.Igen,mi vagyunk rasszisták,ők annyira vágynak a beilleszkedésre ,csak mi nem értjük meg őket.....persze...
2010. ápr. 11. 13:37
16/17 anonim válasza:
Mindennaposak a beszólásaik (8ker-be járok szakközépbe), hogy 'néháráguggyá mán de ez milyén stilus?' vagy csak fujjongások... Kergettek is meg már... Igazábol én nem szolok vissza nekik, nem akarok se összetűzésbe keveredni, se lealacsonyodni erre a primitiv szintre.
2010. ápr. 16. 19:27
17/17 anonim válasza:
hahahahaha de jo torteneteket olvasok itt:) JOL TETTEK A CIGANYOK MEG JOBBAN MEGKELLET VOLNA HOGY VERJENEK!!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!