Irigy, szekáló munkatárs? Volt már dolgotok ilyen emberrel?
Ülj le vele emberi hangon beszélni.
17/L.
Tényleg próbálj meg vele beszélni. De a főnökkel is érdemes lenne leülni.
Egyébként meg tarts ki, csinálj mindent a legjobb tudásod szerint és legyen nyitva a szemed, hogy ha valami rosszat csinál, azonnal el tudd kapni!
Nekem is volt hasonló ügyem, kb. egy évig bírtuk, a másik csaj ment el a cégtől :)
:-)
Mintha én írtam volna...csak én 3 hónapot dolgoztam ott (hálistennek még letudtam lépni időben..).
A kollegina féltékeny volt, mert ő terhes és tehénke lett, én vékonyka, így hordhattam a kosztümjeimet amit ugye ő már nem tudott viselni a terhesség miatt.
Kezdődtek apró szekálásokkal, ugráltatással, amit én jeleztem is a főnököm felé, ő ezt mondta rá: "Hagyd rá, babát vár, biztos azért van."
Én türelmes maradtam, és hagytam magam megalázni... aztán egy nap betelt a pohár, mikor olyan hangot mert már x-edjére megütni velem amit kb a 3 éves gyereknek mondasz, ha valami rosszat csinál. Úgy kiosztottam, hogy a lába se érte a földet...
Na hát gondolom, ment a főnökhöz panaszkodni, hogy én hogy viselkedek vele annak ellenére hogy terhes, stb...
A fülembe jutott hogy a főnököm ki akar rakni (egyik barátnőmnek ajánlották fel a munkámat) így elébe léptem a dolgoknak és felmondtam én. Azt az örömet nem adtam meg annak a szutyoknak, hogy ők rugjanak ki engem, emelt fővel távoztam.
Ja a mélyentisztelt hölgyike már 5 éve dolgozott a cégnél, nyilván hogy neki hisz a főnök nem nekem, mert én a felmondásom előtti nap már megkönnyezve mondtam neki, hogy nem bírom ezt a cirkuszt ami az irodában megy, én csak dolgozni szeretnék nyugodtan, de így nem lehet...
Az ilyenekkel sajnos (pláne ha régebb óta dolgozik ott) nem tudsz mit csinálni, nyelni kell vagy felmondani..
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!