Falun élek, és vannak nagyon elvetemült cigányok, 16-18 évesek. Én 18 éves fiú vagyok. Általában 2-3 szokott egyszerre egy helyen lenni, és mikor találkozok velük, akkor állandóan kergetnek, szidják minenkimet. Szívesen leütném őket, mert erősebb vagyok, bennük lehet vagy 60-65 kg, de nem merem, mert félek, hogy aztán rám támad a banda. Több falubelivel is beszéltem erről, idősebbekkel, akik azt mondták, hogy ha egyszer jól megvered őket, akkor utána nem fognak semmit csinálni, és erre volt már példa, és igazuk volt. Én nem szerenék verekedni, de ha ez így megy tovább, akkor odaáig fognak fajulni a dolgok. Apám is azt mondta, hogy egy jó adag kellene nekik, mert nem fognak leállni. És ez így megy vagy 4-5 éve. Tanácsok?
Ha el tudod verni őket, akkor tedd meg. Általában utána nem olyan bátrak. Azért nem árt, ha van egy-két haverod, aki mellédáll, ha arról van szó, hogy többen jönnek legközelebb.
2010. máj. 4. 19:33
2/18 anonim válasza:
Akkor hibáztál, mikor először elfutottál... Ha akkor (és azóta) nem mutatsz nekik gyávaságot, akkor pár keményebb szók nekik, és békén hagynak... Most már ütnöd kell,és utána sem nyuszinak lenni. Volt már nem egy ügyem velük...
2010. máj. 4. 19:45
3/18 anonim válasza:
Szerintem nem alaptalan a félelmed, mert az egy dolog, hogy meg tudod őket verni, de a cigányok soha nem voltak korrekt harcosok. Hátulról támadnak, leszúrnak, többen rád mennek, szerintem ennek ne tedd ki magad. És ami a legszomorúbb az egészben, hogy ha cigány késsel támad rád, akár szíven akar szúrni, csak te hárítsz és a pl. a kezedet vágja meg, a végén az jön ki az ügyből, hogy 8 napon belül gyógyuló sérülés, könnyű testi sértés, még csak le sem ültetik. Itt tartunk.
Mindenképpen úgy kell móresre tanítani őket, hogy többen vagytok. Egyedül nincs szerintem sok esélyed.
2010. máj. 4. 19:46
4/18 anonim válasza:
Amúgy kíváncsi vagyok, hogy pl. ezt a kérdést fogják-e cenzúrázni... mert én is tettem fel a napokban cigányokkal kapcsolatos kérdést, jött is egy üzenet, hogy törölve lett és ha folytatom, ki is tiltanak.
2010. máj. 4. 19:51
5/18 anonim válasza:
19:51 mi volt a kérdésed?
2010. máj. 4. 19:58
6/18 anonim válasza:
A barátaid segítségével alakíts ki egy önvédelmi csoportot.
2010. máj. 4. 20:01
7/18 anonim válasza:
RPD,PKM,RPK,T-72 megnevezésű eszközökkel megoldható a probléma
a T-72esre vigyázni mert sok benne a vas és elviszik leadni ha nem figyelsz
2010. máj. 4. 20:09
8/18 anonim válasza:
vigyázz mert ha ez kiderül, a médiát nem érdekli hogy miért ütötted le, rasszista neonáci nyilasnak, meg még istensetudja hogy minek leszel beállítva, de szerintem azért alaposan verd meg
2010. máj. 4. 20:14
9/18 anonim válasza:
Verd meg őket. Olyanok mint a kutyák. Csak kézből értenek. Ne félj erőszakot használni. Ezek ellen csak ez a megoldás. Komolyan.
2010. máj. 4. 20:14
10/18 anonim válasza:
Az a baj, hogy a cigányok kiszámíthatatlanok. Vannak olyanok, akik kötekednek, de ha jól megvered, akkor utána békénhagynak. Meg vannak olyanok, akit ha megversz, még akkor hirtelen ott terem 5 másik és agyonver... Vagy rászáll a kiccsalád a te családodat és úton útfélen állandóan fenyegetnek, tömegesen támadnak.
Először szerintem többen próbáljatok nekik erőt demonstrálni, hátha ennyitől is leállnak, esetleg egy-két pofon. De magadtól nehogy elkezd pofozkodni, mert aak szerintem nem lesz jó vége!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!