Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tegyek a cigányokkal?...

Mit tegyek a cigányokkal? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Falun élek, és vannak nagyon elvetemült cigányok, 16-18 évesek. Én 18 éves fiú vagyok. Általában 2-3 szokott egyszerre egy helyen lenni, és mikor találkozok velük, akkor állandóan kergetnek, szidják minenkimet. Szívesen leütném őket, mert erősebb vagyok, bennük lehet vagy 60-65 kg, de nem merem, mert félek, hogy aztán rám támad a banda. Több falubelivel is beszéltem erről, idősebbekkel, akik azt mondták, hogy ha egyszer jól megvered őket, akkor utána nem fognak semmit csinálni, és erre volt már példa, és igazuk volt. Én nem szerenék verekedni, de ha ez így megy tovább, akkor odaáig fognak fajulni a dolgok. Apám is azt mondta, hogy egy jó adag kellene nekik, mert nem fognak leállni. És ez így megy vagy 4-5 éve. Tanácsok?
2010. máj. 4. 19:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
95%
napalmot nekik
2010. máj. 4. 20:30
 12/18 anonim ***** válasza:
95%

Bosszúállóak ezek, és a verésből sem értenek.

Önvédelemre hivatkozással kéne kinyírni őket.

2010. máj. 5. 08:13
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Következő esetnél majd lehet, hogy megállok és elbeszélgetek velük, hogy nem lesz ez így jó, különben...
2010. máj. 5. 12:30
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Először is szeretném elmondani hogy én is cigány vagyok, és teljesen megértem ha kergetnek. Elegünk van a magyarokból úgy általában. Szemét rasszista faszista neonáci nyilas banda mind... én is szoktam kergetni magyar srácokat, mert ők mind lenéznek minket. És mindig örülök amikor kapok segélyt a nagy semmire mert le vagyok százalékolva, természetese semmi bajom nincs. Örül a lelkem ha belegondolok hogy ti güriztek meg minden, nyeltek a főnöknek, én meg boldogan élem az életemet. Csináltam már egy pár gyermeket, meg még fogok is, az asszony is kapja a sok segélyt, majd hülye leszek dolgozni!!!

Meghagyom nektek verebeknek...

2010. máj. 5. 13:39
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
és verhetitek itt magatokat ahogy akarjátok, ez így van és így is lesz. csinálhattok bármilyen cserkész önvédelmi kulturális egyesületet mind az operett gárda vagy mi, szarunk rá:D beszariak vagytok ti nagyon. Mert szlávok vagytok mind!!! a szláv pedig rabszolgát jelent, és ne gyertek nekem azzal hogy ti nem szlávok vagytok... azok vagytok mert én úgy tudom hogy amikor a Habsburgok visszafoglalták ezt az országot a törököktől akkor újra kellett telepíteni. És akkor hoztak minden szláv népet, meg zsidót cigányt németet stb. Szóval szlávok vagytok!!! Mi cigányok meg az indiai harcosok kaszttal mutatunk genetikailag rokonságot, akkor szerintetek?? Harcosok és szolgák...
2010. máj. 5. 13:45
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
A kérdésből is kiderül hogy szolgalelű vagy, mert ha engem bántana valaki biztos nem kérdezném meg az egész falut hogy most mi legyen. Beszari szolga vagy ennyi. Te igavonó paraszt!!!
2010. máj. 5. 13:49
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Te nem lehetsz rokkant, segélyes cigány, mert azok nem tudnak helyesen írni, vagy egyáltalán írni sem. Azért jó próbálkozás volt.
2010. máj. 5. 15:21
 18/18 anonim ***** válasza:
90%

Hallgass rám a cigányok olyanok mint a kutyák csak egyszerre többen támadnak rád.Engem is piszkáltak a cigányok.Elkezdtem defendora járni és megoldódott a problémám

A defendo egy harc művészet

2010. aug. 1. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!