Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek a barátom folyton...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a barátom folyton délután 2 körül kel fel amúgy meg nem dolgozik és ma is megbeszéltük délután talizunk és csak most kelt fel ez nagyon bosszant és elszomorít mit tennétek a helyemben átmennétek hozzá vagy nem?

Figyelt kérdés
2014. nov. 15. 14:12
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
:(( hogy lehet valaki ilyen?
2014. nov. 15. 15:03
 22/25 A kérdező kommentje:
úristen tele van az ország őrültekkel..pont ezt a barmot fogtam ki..:(
2014. nov. 15. 15:06
 23/25 A kérdező kommentje:

Pedig már kezdtem azt hinni minden jó lesz és megváltozik és normális lesz velem..:(

a szívem megszakadt már.

2014. nov. 15. 15:11
 24/25 anonim ***** válasza:
Azért viselkedik így veled, mert hagyod neki, megteheti.
2014. nov. 15. 15:42
 25/25 A kérdező kommentje:
nem nem teheti meg és ezt meg is mondtam neki ezért teszem tönkre! Én nem fogokneki többet írni válaszolni se fogok ezek után. nem bírom tovább azért idegekkel ezt már nem lehet bírni. :( nagyon nagyon elegem van és haragszom rá.
2014. nov. 15. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!