Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a barátom folyton délután 2 körül kel fel amúgy meg nem dolgozik és ma is megbeszéltük délután talizunk és csak most kelt fel ez nagyon bosszant és elszomorít mit tennétek a helyemben átmennétek hozzá vagy nem?
mondtam neki és erre ő miattam nem tud aludni..
meg miattam szorong..
és oldjam meg..
Nem bántásképp, de a barátod végül is csinál valamit az életében? Mert ez az életforma azt sugallja, hogy nem dolgozik, nem tanul, tehát egész nap csak fekszik, naplopó módjára? Nekem ilyen lusta, céltalan ember nem kéne.
Az meg a minimum, hogy ha ő nagy kegyesen délután felkel, akkor ne nekem kelljen átmenni őméltóságához, akkor már ő jöjjön ő, ha úgysem csinált egész nap semmit, ráfér.
Jó de ma megbeszéltük hogy találkozunk..és nem dolgozik mibe fáradt el? Tanul de nem jár be suliba egyetemre se.
Már két hete nem találkoztunk most meg belém kötött hogy merészteltem őt basztatni...
Meg hogy tönkreteszem az életét..
megbeszéltük talizunk ő is akarta.. ma meg már nem mert nem tudott aludni érdekes eset..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!