Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek a barátom folyton...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a barátom folyton délután 2 körül kel fel amúgy meg nem dolgozik és ma is megbeszéltük délután talizunk és csak most kelt fel ez nagyon bosszant és elszomorít mit tennétek a helyemben átmennétek hozzá vagy nem?

Figyelt kérdés
2014. nov. 15. 14:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Mégis mi az, hogy tönkreteszed az életét? Bocsi, de ha nekem ilyet mondana az állítólagos barátom, azonnal dobnám is ki a francba, had örüljön!
2014. nov. 15. 14:52
 12/25 A kérdező kommentje:

hogy miattam szorong mert féltékeny voltam

és most meg azt írta gyűlöl.. :(

2014. nov. 15. 14:53
 13/25 A kérdező kommentje:
hát ez fáj..nem tudok mit írni neki :(
2014. nov. 15. 14:55
 14/25 anonim ***** válasza:
Istenem... ne is írj neki többet szerintem. Ez egy undorító ember, gusztustalan, hogy miket képes mondani neked...
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Pfff, a te barátoddal nem az a baj, hogy sokáig alszik. Egy paraszt akit pont nem érdekelsz.
 16/25 A kérdező kommentje:

jó csináld még

tegyél tönkre

hüly idióta

gyűlöllek

más régen elhagyna ezért

nem lenne ilyen higgadt mint én

de te pofázol még most is

nem akarok már ma veled beszélni

ne írj nekem! néz egy kicsit magadba!

hogy hogy tönkre basztál!

hagyj békén

szia

:(

2014. nov. 15. 14:57
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Jó,a következő meg az lesz,hogy miattad van minden,a te hibád,hogy haragszik rád,mert éretlenül viselkedsz,mivel nem hagyod élni.Neked lelkiismeretfurdalásod lesz,és elhiteti veled,hogy te vagy a hunyó.Persze te majd elhiszed,hogy miattad nem keres.Közben pedig csak azért nem,mert magasról leszar.Na pont azért kéne már most kidobnod,és már most nem foglalkoznod a játszmázós,idióta fejével...
2014. nov. 15. 14:58
 18/25 A kérdező kommentje:
szerintem meg nem százas..:S
2014. nov. 15. 14:59
 19/25 A kérdező kommentje:

én is gyűlölöm már századszor csinálja ezt velem!

mi az hogy nem hagyom élni?hát pusztuljon el az ilyen szemét!

2014. nov. 15. 15:00
 20/25 anonim ***** válasza:
Ugye mondtam én!A ,,nézz magadba" rész különösen ismerős!Figyi,velem ezt már eljátszották,szóval tudom,mit kell tenned.Felejtsd el ezt az egoista gyökeret!
2014. nov. 15. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!