Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Volt a ki mindig délután kelt...

Volt a ki mindig délután kelt fel, és egy idő után megunta, változtatott rajta?

Figyelt kérdés
Elegem van, hogy mindig sokáig alszok, így fáradt vagyok egy darabig. Majd este lesz, akkor meg nem vagyok fáradt, fentvagyok éjjel 1-2-ig, és ez így megy tovább. Le kéne feküdöm 10-kor, reggel meg 8-9-kor kelni, hogy tudjak valami értelmeset is csinálni.
2013. júl. 1. 14:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Nálam is ez van most. :S Csak én legutóbb 4-ig voltam fent. De ma 10-kor már aludni akarok. Így olyan rossz, hogy elmegy a délelőttöm az alvással. :(
2013. júl. 1. 16:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Júni közepe óta 4-5 fele tudok csak elaludni, általában délben, vagy egykor kelek fel. Gyűlölöm, de nem tudok mit tenni, minden nyáron ez van.
2013. júl. 1. 18:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Mára meg pont elállt a szél a Balatonon, majdnem tükörvíz, nem tudok így aludni, 3-4-ig horgászni fogok. Itt ülök a párton, mert még fürödnek, meg valaki elfoglalta a kedvenc stégem is.
2013. júl. 1. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!