Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elundorodik egy fiú attol ha egy lánynak ösze van vagdosva az oldalá?
Figyelt kérdés
nem vagyok emos! csak ez az egyetlen amivel letudom vezetni ha ideges vagyok! L18 hogy lesz így barátom?2010. jan. 26. 18:02
1/33 anonim válasza:
Vágd fel a torkodat a pláza közepén. 1 pasi minimum odafut.
2/33 anonim válasza:
atyaég...akkor vágd ketté magad, és többé már nem leszel ideges! xdxd elmebeteg kis liba...
3/33 anonim válasza:
Inkább a tested vagdalása helyett kezdj el boxolni a párnáddal. Az is jó levezetés vagy menj futni. Hát ha pasi lennék engem nagyon zavarna.
4/33 anonim válasza:
ettől nem csak egy fiú undorodik...kb mindenki, nemtől és kortól függetlenül:S inkább törj tányérokat:S
5/33 anonim válasza:
ne undoronak tőlle sztem, én végülis nem, de azért jobban is levezethetnéd a feszültésged:)
6/33 anonim válasza:
Nem, csak hülyének néz, és azért fog otthagyni, mert azt gondolja gyogyós vagy.
7/33 anonim válasza:
ne undoronak tőlle sztem, én végülis nem, de azért jobban is levezethetnéd a feszültésged:) 17/f
8/33 anonim válasza:
Szia én is lány vagy. Én is mindig így vezettem le a feszültségemet csak én azzal a különbséggel h a kezemet vagdostam ( nem vagyok emo, semmi érfelvágás...) De lett 3 hegem és befejeztem , Szerintem te se folytassad másba töltsed le az idegességed... Viszont ha egy fiú mondjuk a barátod lesz akkor úgyis szeret és úgy fog szeretni amilyen vagy... Ha pedig nem... akkor hagyd ott a francba mert nem érdemel meg téged... Ennyi szia pusziii
9/33 anonim válasza:
Én a helyedben legkevésbé a barát miatt aggódnék, ez messze nem nomrális viselkedés, ha belátod a problémát, akkor ideje volna segítséget is kérni a saját érdekedben, mert ettől nemcsak a fiúk, de az emberek is menekülnek. A labilis idegek senkit nem tesznek vonzóvá.
10/33 anonim válasza:
a szadomazók nem
sőt szivesen továbbvagdalják
a normálisak igen és téged meg hibbantnak tartanak
bocs de az amit csinálsz az nem normális
önkontroll! vagdoss egy fadarabot aztán ha elfogy keredd egy másikat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!