Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elundorodik egy fiú attol ha egy lánynak ösze van vagdosva az oldalá?
Nem vagy EMO-s,csak ritka h*lye!
Grat. a szüleidnek!
18:13
Már mondtam nem? H*lyének néznének!
Te valami mazoista vagy? :D
nem nem vagyok mazoista!!! egyzserüen megnyugtat!!! tudod valakit a kamilla tea valkit a fájdalom...
ettől vagyunk emberek ...mindenki más
A kérdező írta
"nem nem vagyok mazoista!!! egyzserüen megnyugtat!!! tudod valakit a kamilla tea valkit a fájdalom...
ettől vagyunk emberek ...mindenki más"
Engem az nyugtatna meg ,ha nem lennének ilyen elb*szott hülyég ezen a földön, hogy nincs jobb dolguk és ilyet csinálnak.
Ha meg a fájdalom téget kielégít, az sziven betegségnek hívják.
Menj orvoshoz, vagy próbálkozz a nyakaddal. Eggyel kevesebb h*lye lesz legalább!
Mi az, hogy " akik teljes életet élnek"? te azért nem élsz, mert szimplán hülye vagy.Attól függetlenül nem szép látvány egy heges női test, de nem ez miatt hagyna ott valaki, hanem azért mert inkább félne tőled. Úgy mondod mintha ez egy veled született rendellenesség lenne, közbe tudod mi az ? ha pl tolószékbe vagy egész életedbe, nem tudsz beszélni, nem látsz, stb. Ám a válasz egyszerű: így sehogy.
/ pár hete valaki írt szereti szex közbe vagdosni a barátnőjét, javaslom keresd meg őt./
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!