Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elundorodik egy fiú attol ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elundorodik egy fiú attol ha egy lánynak ösze van vagdosva az oldalá?

Figyelt kérdés
nem vagyok emos! csak ez az egyetlen amivel letudom vezetni ha ideges vagyok! L18 hogy lesz így barátom?
2010. jan. 26. 18:02
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
34%

Nem vagy EMO-s,csak ritka h*lye!

Grat. a szüleidnek!

2010. jan. 26. 18:09
 12/33 anonim ***** válasza:
51%
Engem nem zavarna, ha amúgy jól nézel ki.:P
2010. jan. 26. 18:11
 13/33 A kérdező kommentje:
nm támadást kértem hanem cska a kérdésemre választ!és gratulálok az olyanoknak akiknek meg a saját idilli világuk és "teljes életet élnek" én is próbélok tenni ellene már nem csinálok ijet! csak tetszik egy érdeklődtem hogy a fiuk hogyan élik át ha egy ijet meglátnak...
2010. jan. 26. 18:13
 14/33 anonim ***** válasza:
50%

18:13

Már mondtam nem? H*lyének néznének!

Te valami mazoista vagy? :D

2010. jan. 26. 18:15
 15/33 A kérdező kommentje:

nem nem vagyok mazoista!!! egyzserüen megnyugtat!!! tudod valakit a kamilla tea valkit a fájdalom...

ettől vagyunk emberek ...mindenki más

2010. jan. 26. 18:17
 16/33 anonim ***** válasza:
50%
Nekem teccene ha énis vagdoshatnék beléd 1 kicsit XD
2010. jan. 26. 18:19
 17/33 anonim ***** válasza:
50%
Igen, én elundorodok:D szerintem hagyd abba, beteg vagy, vagy mi?
2010. jan. 26. 18:23
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
hát ha tényleg csak az nyugtat meg akkor ne a pasizással foglalkoz hanem probálj meg segítséget kérni. rakd rendbe az életed és csak utánna keress pasit. hidd el a labilis emberek az úgyszintén a labilis embereket találnak (zsák a foltját. amíg a saját fezsültségedet nem tudod írányítani addig ne kezdj bele egy kapcsolatba mert csak csalódás fog érni. (alyánlott olvasmány Dr. Csernus Imre, A nö)
2010. jan. 26. 18:28
 19/33 anonim ***** válasza:
34%

A kérdező írta

"nem nem vagyok mazoista!!! egyzserüen megnyugtat!!! tudod valakit a kamilla tea valkit a fájdalom...

ettől vagyunk emberek ...mindenki más"

Engem az nyugtatna meg ,ha nem lennének ilyen elb*szott hülyég ezen a földön, hogy nincs jobb dolguk és ilyet csinálnak.

Ha meg a fájdalom téget kielégít, az sziven betegségnek hívják.

Menj orvoshoz, vagy próbálkozz a nyakaddal. Eggyel kevesebb h*lye lesz legalább!

2010. jan. 26. 18:29
 20/33 anonim ***** válasza:
48%

Mi az, hogy " akik teljes életet élnek"? te azért nem élsz, mert szimplán hülye vagy.Attól függetlenül nem szép látvány egy heges női test, de nem ez miatt hagyna ott valaki, hanem azért mert inkább félne tőled. Úgy mondod mintha ez egy veled született rendellenesség lenne, közbe tudod mi az ? ha pl tolószékbe vagy egész életedbe, nem tudsz beszélni, nem látsz, stb. Ám a válasz egyszerű: így sehogy.

/ pár hete valaki írt szereti szex közbe vagdosni a barátnőjét, javaslom keresd meg őt./

2010. jan. 26. 18:32
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!