Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elundorodik egy fiú attol ha egy lánynak ösze van vagdosva az oldalá?
"pár hete valaki írt szereti szex közbe vagdosni a barátnőjét, javaslom keresd meg őt./"
:D :D
Ment a pont!
Ennyi elb*szott embert ,Istenem!:(
Volt egy ismerősöm, aki a kezét vagdosta. Fiatalabb fiúkat rá vett arra, hogy együtt csinálják vele. Radásl ők még a vérüket is lenyalogatták :S
Azóta ez elmúlt náluk, leszoktak, mert belátták, hogy ez nem normális dolog.
Szerintem Neked is le kéne szoknod róla, akár segítséggel is. Lehet olyan férfi, aki ezt elviseli, de a legtöbbnek elég ijesztő, ha ilyesmit csinálsz.
Én sem járnék olyan férfival, aki csak ilyen agresszív módon tudja levezetni a feszültségét. Ki tudja milyen messzire menne el..
És hidd el, mindenkinek vannak gondjai az életben, nem csak Neked, és nem is feltétlenül aprók. Ez még nem ok arra, hogy így vezesd le a feszültséged.
Ha olyan életed volna, mint amilyen nekem van, szerintem már régen öngyilkos lettél volna.
Nem védekezhetsz azzal, hogy a vagdosást csak azért csinálod, mert megnyugtat. Ez valami betegség.
Ha ilyen gyenge jellem vagy, kezeltesd magad, de sürgősen.
Tényleg kíváncsi volnék, mit tennél, ha olyan feszültségben élnél nap, mint nap, mint én.
És én tűrök-vagdosás, és egyéb elmebeteg dolgok nélkül.
Olyankor, ha ideges vagyok, zenét hallgatok, vagy pedig elmegyek sétálni egy nagyot, vagy pedig felülök az első buszra, és utazok egy kicsit. Ez megnyugtat valóban.
22/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!