Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elundorodik egy fiú attol ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elundorodik egy fiú attol ha egy lánynak ösze van vagdosva az oldalá?

Figyelt kérdés
nem vagyok emos! csak ez az egyetlen amivel letudom vezetni ha ideges vagyok! L18 hogy lesz így barátom?
2010. jan. 26. 18:02
1 2 3 4
 31/33 anonim válasza:
A heg maga nem zavarna senkit szerintem. De biztos megkérdezné a pasi, hogy "ugyan honnan vannak?". Amúgy ezzel szerintem el kéne menni egy pszichiáterhez, nem cikizésből.
2010. jan. 27. 03:53
 32/33 anonim ***** válasza:
Tök jó h kb. mikor írtál csak a negatív komikra figyeltél a pozitív komikat meg magasról leszartad! valószínű az életben is így lehet csak a szar dolgokat veszed észre és azon keseregsz ahelyett h a jóval foglalkoznál! nekem sem volt gyerekszobám és hasonló kegyetlenségek (viccen kívül tényleg szar gyerekkorom volt)de mindig megpróbáltam a pozitív részét nézni, tudom néha nehéz de meg kell próbálni. legalább adj magadnak esélyt a normális életre. és a negatív komikat meg szard le! törődj magaddal (Garnier)
2010. jan. 27. 08:01
 33/33 anonim ***** válasza:
neked nem egy anonim oldal kéne, hanem egy jó pszichológus...
2010. jan. 27. 19:42
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!