Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mondta eddig h szeret? Félélelem a pisiknál vagy mi?

Figyelt kérdés
Már 8 hónapja vagyunk eggyütt én már jó párszór mondtamn neki h szeretlek és ezt komolyan mondtam neki .Mondtamár h imád meg érezteti h ténleg szeret engem de még egyszer se4m mondta ki szerintetek miért? 18/L
2010. jan. 24. 17:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

uhh,azt hittem 8 napja vagytok kb együtt,mert már akkor szoktak rinyálni a kislánykák,hogy nem mondja at hogy "szeretlek"

Amúgy ez tényleg furcsa,bár nem hiszem hogy 1 szavon múlna valami is,de azért jólesik az embernek hallani,hogy "Szeretlek".

Várj türelemmel,ha szeret nincs nagy gond,csak nem meri kimondani.

2010. jan. 24. 17:28
 2/14 A kérdező kommentje:
bocsánat nem figyeltem a hellyes írásnál " félelem a pasiknál" a hellyes.
 3/14 anonim ***** válasza:
Hát ha 8 hónapja vagytok együtt és még nem mondta akkor az gáz.Ha kimutatja hogy szeret akkor nincs baj.Ha viszont nem,akkor egyértelmű.Azért nem mondja hogy szeret,mert valójában nem szerelmes.
 4/14 anonim ***** válasza:
mi 7 hónapja és ő se mondta ki :D nem baj, majd mondja.... 18L
2010. jan. 24. 17:29
 5/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem nem az van hogy fél, csak lehet nem akarja elsietni a dolgokat, bár a 8 hónap alatt igazán megszerethetett Téged!! Amúgy meg lehet úgy van vele hogy nem kell ezt annyira hangoztatni mert ha érezteti akkor nem kell hogy folyamatos mondogassa hogy szeretlek.

Szerintem!! De attól még szerethet mert nem mondja!!

6/14 A kérdező kommentje:
hát köszi a választ eggyet értek veled amúgy "kicsit" idősebb a pasim de csak kíváncsi voltam másnak a véleményére is.
 7/14 anonim ***** válasza:
79%
Nagyobb a baj,ha valaki naponta mondja,hogy szeretlek,de nem érezteti ezt a másikkal.Ha valamit sokat mondogatnak,az sokszor gyanús,hogy nem igaz.
2010. jan. 24. 17:32
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Én szeretlek. És pisiknál is. Meg pisilás közben.
2010. jan. 24. 17:33
 9/14 anonim ***** válasza:

ha idősebb,akkor nem tudom mire vár... :) Na mindegy,majd csak lesz valahogy..

amúgy meg : nem hellyes hanem helyes :D

2010. jan. 24. 17:33
 10/14 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy nem szerelmes beléd, csak jó neki veled és nem akar becsapni azzal, hogy azt mondja, hogy szeret.
2010. jan. 24. 17:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!