Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan búcsúznál el attól akit az életednél is jobban szeretsz?
Az a helyzet, hogy kiutazom három hét múlva Angliába, két hónapra. A barátommal egy éve vagyunk együtt, és már elfog a sírás ha belegondolok hogy nem látom ennyi ideig..Nagyon szeretem, és elég sokat vagyunk együtt, tehát fura, hogy ennyi ideig nem fogunk találkozni. Hogyan tehetném kevésbé fájdalmassá a búcsúzást?
csak értelmes válaszok érdekelnek.
21/ L
két hónap hamar el fog telni:)ne aggódj!amikor meg újra fogsz vele találkozni nagyon boldog pillanat lesz:)
szerintem készíts saját kezűleg valamit(pl egy szívet)
törd(vagy vágd)ketté, az egyik legyen nálad a másik nála és állapodjatok meg hogy pl este 10 kor mindennap megpusziljátok vagy megérintitek:)mindketten ugyanabban az időpontban:)szerintem ez nagyon romantikus
"A távollét olyan, mint a szél.
A kis tüzeket kioltja, a nagyokat fellobbantja."
Az a két hónap hamar eltelik, hidd el.
Én házasságban élek, és a férjem külföldön dolgozik. Az első kiutazása nagyon fájdalmas volt, de minden nap beszéltünk telefonon, és eltelt. Sok éve már, és azóta is együtt vagyunk. 2 hónap nem a világvége :)
Tartsatok ki egymás mellett!
Egy kiadós "Viszlátszexel"!
/most komolyan, azért 2 hónap nem a világ vége/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!