Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak most?! (bőv. Lent)
13/L vagyok 73 napja vagyunk együtt barátommal(l3/F).. Sajnos nem járunk egy suliba.. Nem egy városban lakunk de nem vagyunk messze egymástol.. Ennek ellenére sajnos nagyon keveset találkozunk.. Amikor találkozunk akkor is általában én megyek.. :S És mindig ott van rajta kivül valaki..
A másik hogy nem tudom hogy amikor igy együtt vagyunk akkor mit csináljak mmint mefogjuk egymás kezét meg minden szájra puszi, a fenekemet is megfogja nem is zavar. csak én mit van én hogy?! És hogy tudnám ezeket a találkozásokat izgalmasabbá tenni mert mostmár egyre gyakrabban minden héten 1x találkozunk.. Mert nekem sajnos a suli és a tanulás miatt nem megy.. Vágyaim vannak.. :D Lécci segítsetek, a debil válaszoktól kíméljetek meghogy tul fiatal vagyok.. Előre is köszi..
Ajanlom hogy hivd fel magadhoz. Csinalj neki egy finom ebedet. Ugyanis ezt a ferfiak nagyon szeretik. Kinald meg egy sorrel , majd kapcsold be neki a forma 1-t vagy a focit. Aztan masszirozd meg a labad majd reszesitsd oralis szexben a ferfiak ezt nagyon szeretik. Aztan a spermajat kopd ki egy serpenyobe, majd susd meg es edd meg. A ferfiak ezt is nagyon szeretik.
JAy
A te korodban inkább egy hozzád közelebb lakó pár válassz, vagy egy suliba is járót akár hogy többször találkozzatok mint heti 1 alkalom mert ez elégé kevés:S
Miért van ott rajta kívül valaki? Vagy kiaz? Haverja?
Mondd meg neki hogy kettesben is szeretnél vele lenni mert ez igy nem is olyan mintha járnátok ikább csak mintha barátok lennétek:/:)
hát ma mjuk csak ketten voltunk merth. mondtam h csak mi :D
De ugye nekem szüleim nem tudnak rólunk egyenlőre.. Mert anya arra számitott hogy miután volt nálunk a szöszi vele fogok öszejönni és nem a volt pasimmal de ez van :D
De mit tudnék csinálni tudjátok ez a rész.A másik hogy nem tudom hogy amikor igy együtt vagyunk akkor mit csináljak mmint megfogjuk egymás kezét meg minden szájra puszi, a fenekemet is megfogja nem is zavar. csak én mit van én hogy?! És hogy tudnám ezeket a találkozásokat izgalmasabbá tenni?
Kevésbé perverz dolgokra gondoltam.. de minden jöhet :D
Kösszi
Háát.. na evvel van a gond.. a csókkal :S
Még nem jött össze..
nem tudom h h kezdeményezzek.. :S
Lécci segitsetek..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!