Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért van ez?

Figyelt kérdés

19/L; Nagyon válogatós vagyok, és inkább egyedül maradok, de nem vagyok képes olyannal együtt lenni, akiben nem fog meg semmi.

Regisztráltam társkeresőn, eljárok szórakozni, lehetőségem is lenne, hogy legyen barátom, de egyszerűen senki se érdekel.

2010. jan. 21. 23:47
 1/9 anonim ***** válasza:
nem tetted magasra a mércét??
2010. jan. 21. 23:49
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy a saját nemedhez vonzódsz? Lehet, ott találod meg az igazit...
2010. jan. 21. 23:53
 3/9 A kérdező kommentje:

1.nek: lehet...

2: nem, hetero vagyok.

2010. jan. 21. 23:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ez normális én is nagyon válogatós vagyok szórakozóhelyen is akik oda jönnek hozzám általában mind elküldöm inkább én nézem ki a srácot magamnak és szemezek vele aztán ha érdekelem úgyis oda jön.
2010. jan. 22. 00:03
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem arról van szó szerintem, hogy magasan a mérce. Én is azt vallom, hogy inkább vagyok egyedül mint valakivel akit nem szeretek. De lehet rosszul állsz hozzá ehhez az egészhez, ha nem érdekel senki, akkor próbáld megismerni azokat akik közelednek hozzád, persze nem kell hitegetni senkit, de attól nem dől össze a világ, ha barátkozol. Aztán ki tudja lehet szép lassan megfog valaki azzal amilyen, néha a szerelem első látásra hatalmas csalódás. Míg lehet, hogy aki elsőre nem tetszik később teljesen oda leszel érte!

Veszteni valód nem nagyon van, csak ne játssz senki érzéseivel!

Minden jót! Remélem megtalálod a párod! Remélem én is megtalálom!

2010. jan. 22. 00:19
 6/9 anonim válasza:
Szia! Szerintem rossz helyen keresed akkor... Én fiú vagyok, de én is voltam hasonló helyzetbe... Megfogod találni az igazit, én sok sikert kívánok hozzá :) Puszi
2010. jan. 22. 00:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Próbálj ne a külsőre koncentrálni, mert lehet ha beszélgetsz valakivel és jobban megismerkedtek,akkor már szépnek látnál olyat aki amúgy nem jön be. Amúgy ne akarj görcsösen keresni, ha majd aljön az ideje akkor jön a fiú.
2010. jan. 22. 06:59
 8/9 anonim ***** válasza:
nem vagy te egy kicsit lezbi????:-O vagy olyan csunya vagy és a pasik inkáb elszaladnak mikor meglátnak, a csunya pasik meg neked nem kellenek PEDIG AZOK MARADNAK VAGY BULJ EL A BÁNYÁBA LEGYÉL BÁNYARÉM OLYAN CSUNYA VAGY H ANYÁD SÍRVA RAKOTT BE AZ ESZTÉKÁBAA!!!!!
2010. jan. 22. 09:57
 9/9 A kérdező kommentje:
Rég volt már ez a kérdés, de azért megírom, hogy pár hónappal a kérdésem kiírása után találkoztam egy fiúval, akivel azóta is együtt vagyok, több, mint 2 éve már :) Úgyhogy sok sikert mindenkinek! Nem szabad feladni :)
2012. szept. 5. 11:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!