Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség, most ez mi?

Figyelt kérdés
Van egy barátom,több mint egy éve járunk,tökjó szuper meg minden.De..zavar valami.Konkrétan az,hogy nekem ő volt az első,neki meg előttem volt egy csomó barátnője..és persze 1-2vel szexuális kapcsolatban is voltak.Furcsán érzem magam,hogyha szakitanánk az megszokott lenne neki.Vagy..nem is tudom..Nem vagyok az a nagyon féltékeny tipus,de irritál ez a gondolat,hogy ő már túl van ezeken(nem én voltam neki az első..ez a lényeg),én meg nem?Nemtudom.Zavar.Vagy csak végleg megbolondultam..Múltkor aztmondta az anyjával beszélt,közbe egy lány haverjával..mikor kérdőre vontam(mert nem szeretem ha valaki a szemembe hazudik),aztmondta akkoris vele beszélt.Rendben.Most mivan?Túl sokat akarok vagy keveset kapok?
2010. jan. 19. 23:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok, nagy a korkülönbség?
2010. jan. 19. 23:27
 2/6 A kérdező kommentje:
2 és fél év körülbelül.Annyira nem nagy.
2010. jan. 19. 23:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez az egész egy beképzelt helyzet. Mindenkinek van első, ez törvényszerű. Neked éppen Ő az, ennyire egyszerű az egész. Csinálsz magadnak egy problémát, mikor gyakorlatilag nincs. Ne aggódj feleslegesen, mert ezzel nemcsak magadat, Őt is idegesíted. A telefonjában pedig eszedbe se jusson kutakodni, mert ha megtudja, akkor ezt az elméletet valószínűleg rövid úton gyakorlatban fogod megtapasztalni...

Egyébként, egyszerre 2 kérdést is feltettél: Túl sokat akarsz? Ha ez arra vonatkozik, hogy ne hazudjon a szemedbe, akkor természetesen nem.

Remélem, tudtam segíteni.

2010. jan. 19. 23:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Rengeteget ,de mégsem tudom hogy viselkedjek..Én kutatok a telefonjában ő meg rábólint arra az emberre aki lehet a haverom,aki nem az igyjárt...
2010. jan. 20. 00:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen a kapcsoltotok,de ha neki az első nem volt komoly,akkor nem számít, hogy az első kivel volt.Ha veled nagy a szerelem akkor mindig emlékezni fog, ha az első voltál, ha az 5.AMúgy ha neked lesz nála egy jobb akkor ő többet fog jelenteni,mint az első.AMúgy ha ő lányokkal beszélget,akkor az még nem jelenti azt, hogy megcsal.Gondolom neked is vannak fiú ismerőseid.Persze megfordulhat a fejedbe,de amíg veled van és hozzád tér vissza és szeret, rendes veled és kedves, akkor nem kell aggódni.Ha nyaggatod és azt mutatod, hogy nem bízol benne, akkor a végén te fogod "bekergetni a mackót a málnásba."
2010. jan. 20. 07:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Ha lehetnének fiú barátaim...:)
2010. jan. 21. 22:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!